Adsense-top

Откритият самолет: Изродите американци разстреляли пилота, докато падал с парашут...

Части от свален през Втората световна война български самолет беше намерен край самоковското село Марица, недалеч от курорта Боровец.
Най-вероятно машината е модел "Месершмит 109, модификация Г6".
Има данни, че в този район е паднала машината на подпоручик Иван Бонев, който е бил убит от американските изтребители, коментира пред bTV полковник проф. Димитър Недялков.
По думите му с тези изтребители са били въоръжени нашите пилоти от Трети-шести изтребителен орляк.
"На 11 юни 1944 г. е бил въздушният бой. Самолетът може би е бил пилотиран от подпоручик Иван Бонев. 
По това време нашите изтребители водят бой с американските изтребители "Мустанг". 
Поради изчерпване на боеприпасите и горивото, изтребителите се изтеглят към Божурище. Американците отцепили машината на Бонев и най-вероятно е свален в този район", каза Недялков.
Данни сочат, че Бонев е успял да скочи с парашут, но след това е разстрелян от американските изтребители.
Както знаем, американците не са съвсем хора, това да се гавриш с иракчани в затвори или да "пукаш" по хора като на електронна игра, е съвсем нормално. Така е било и тогава, и пилотът, спасяващ се с парашут е бил убит от изродите.
По подобен начин американски възпитаници - джихадисти в Северна Сирия пукаха по руските пилоти на сваления Су-24.
В България има паметник на същите тези субекти, които освен, че убиват победен противник, пускаха бомби и над цивилни обекти.

Източник: Дир.бг, с редакции...

1 коментар:

  1. Ами нали нашето правителство е обявило война на САЩ, какво е трябвало да очакваме? А това, че никъде в нашите учебници по история от 60-70 години насам не се отдава дължимото на героите ни летци, си е наш проблем. Не са ни виновни американците, всъщност до Втората световна война американците силно са симпатизирали на българите.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...