Adsense-top

ЕС обяви, че трябва "импийчмънт" на Радев, ако се обяви против Еврото...

Ако български представител, колкото и високо да стои, се противопостави на Еврото, то той трябва да бъде остранен незабавно.
Това обяви старшият комисар Матю Джимко днес на форум, свързан с бъдещето на Еврозоната.
Според него, договорът за присъединяване на България е вече подписан, и трябва да се спазва. Вътре пише, че сме длъжни да приемем Еврото. Институция, която се противопоставя следва да се премахне.
Запитан дали това се отнася например до президента Румен Радев, Джимко каза:
"Да, Радев е много опасен. Той е близък с Русия, възможно е чрез него да говори Москва. Ако се опита да спре Еврото, трябва да му се организира импийчмънт..."
Отстраняване на Президента изисква две трети от депутатите, както и решение на Конституционния съд. Прави се при нарушение на Конституцията. Оспорване на международен договор не е основание за импийчмънт.
Припомняме, вчера ЕС забрани на парламентарното мнозинство в Италия да излъчи правителство, само защото щяло да бъде срещу Еврото. Днес предстои правителство на малцинството, и вероятно - предсрочни избори.
Демокрацията в ЕС очевидно започва да става неизгодна на Брюксел, и постепенно май ще я премахват...
Засега няма коментар от Президентството...

Г.Н.

2 коментара:

  1. Ние НАРОДА сме за ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ и за БЪЛГАРСКИЯТ ЛЕВ!!! Ескаме ПРЕЗИДЕНТСКА Република на чело с ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ!!!!!!!!!!!!!!! АМАН!!!...отвън да ни казват какво да правиме и какво не!!! Искаме СУВЕРЕННА ДЪРЖАВА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Искам да попитам този АНОНИМЕН след като прави коментар ,ВЯРВА ЛИ НА СТАТИЯТА,и ако вярва един съвет да не коментира повече че е направо смешенще.И аз от политиците най много харесвам президента ,но до толкова да вярвам в тия писания не !

      Изтриване

Кажете си мнението...