Adsense-top

Борисов: "България е пример във върховенството на закона", ...но не и по изпълнението му - добавяме ние

Фалшива новина е, че ще дам оставка, след края на председателството.
И медиите какво?
Президентът Макрон се обърнал към Борисов. Аз не съм там като представител на България само и той не го каза изобщо недобронамерено, посочи Борисов в Стара Загора, отговаряйки на въпроси за думите на френския президент.
Той си постави неговата програма и каза: „Ако едните искат бързо да се развиват, а другите не правят реформи, не им се работи или ги мързи, или не са достатъчно стегнати, или не се справят с мигрантската вълна – то други правят някакви промени вътре, отнемат правата на съдебни органи, на медии, обясни още Борисов.
България в това отношение е пример – не само във върховенството на закона. 
Надявам се в Парламента да се вдигне тази тема с медиите и да се приключи – ако трябва никакви държавни пари за никой или да идват да им направим томбола, както за посещението с папата. 
Защото и това е фалшива новина – кои медии изобщо можем ние да контролираме? 
Затова никакви държавни пари – трябва да видим най-добрия модел и такъв да бъде, разгневи се премиерът.
Сега и на Московски ще му кажа – ако имате проблем с разпространението, пощите да вземат да ги разпространяват. 
Сега всичко е във Фейсбук, в хиляди сайтове и да не говорим, че голяма част от тях пишат толкова фалшиви неща, че човек може да полудее. 
Добре, че не ги чета, но все ще се намери някой да ми каже: „Бе ти разбрали?“ Това най ме вбесява, не искам да ги знам, имаме си достатъчно работа да си вършим“, каза още Борисов.
„Получихме много топло и мило писмо от президента на САЩ Доналд Тръмп, предлага да се видим в скоро време на тема Западни Балкани”, похвали се още той.

Източник: Фрог нюз, заглавието е редактирано от ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...