Adsense-top

Горещо! Доган привика Бойко на отчет за Москва, май пада кабинетът...

ДПС поиска премиерът Бойко Борисов да дойде в Народното събрание, за да ги запознае с резултата от разговорите и срещите си в Москва.
Това обяви пред медиите в НС лидерът на движението Мустафа Карадайъ по повод приключилото посещение на Борисов в руската столица и срещата му с президента Владимир Путин.
"Имаме откъслечна информация от медиите.
Предположения няма да правим", не пожела да навлиза в конкретика в коментара си Карадайъ.
Той обаче напомни на премиера: "България е парламентарна република, добре е премиерът да запознае депутатите с резултатите, за да коментираме фактите".
Припомняме, властта се крепи на задкулисната подкрепа на ДПС и съдружието на Бойко с Пеевски. Ако Сараите променят линията, Бойко пада.
С оглед на невиждания резил, който се получи в Москва, може това да наближава...

ГН

3 коментара:

 1. Приятели,
  .
  При общото ми съгласие, с възстановяване на темите АЕЦ-Белене и "Български поток" имам две добавки...
  - Първо. България има нужда от евтиния ток на АЕЦ-Белене и платихме поръчаните реактори, а неустойките от 90 милиони Путин ни ги опрости..., което бе жест на добра воля за бъдещо сътрудничество... Пазара на еленергия на балканите е все "по-гладен" и ненаситен...
  Извод - Белене ще се строи..., защото е нужен на всички...!
  - Второ. Тръбата за Южен поток само беше прекръстена на "турски поток"..., но от четири тръби по проекта "Южен поток", в "турски" влизат само две..., така, че идеята на Президента за "Български поток" е напълно актуална... Този газ се чака от Сърбия, Македония, Босна и Херцеговина, Косово, Албания, Хърватска, Словения, развитата Северна Италия и Австрия (неистово търсеща диверсификация на газа от Унгария). Борисов трябваше да събере тези страни, да постигне тяхната единодушна подкрепа и обединение в проект "Балкански поток", а те да лобират по всички възможни начини пред Брюксел, Москва и Вашингтон...
  - "Е, ДА..., АМА - НЕ...!"
  (...така, че споменаването от Борисов на западните балкани не е глупост, но темата бе изречена неподготвена и от политически глупак...)
  .
  Извод - За да се случат на България всички тези добрини... ни трябва Премиер - прагматичен българолюбец, а не лигав джендъролюбец...!!!
  .

  ОтговорИзтриване
 2. Напълно съм съгласен с мнението Ви

  ОтговорИзтриване
 3. на нас, англосаксонски гъзолизец не ни трябва !

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...