Adsense-top

Нова ГЕРБ атака! Георги Димитров бил национален предател! А Румен Радев го подкрепял!

 
И евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Ковачев  се включи активно в общата кампания по оплюването на президента Радев и всички, които са кривнали от правата линия и не поклонници на Бащицата.
Ковачев публикува унищожителен и саркастичен  коментар във Фейсбук по повод визитата на президента Румен Радев в Македония.
„Възмутен съм! Не мога да скрия разочарованието си от това, което стори  Президентът Радев в Македония! Дойде на военното гробище в Ново село, (той е първият  български президент, който изобщо  идва), поседя 25 минути, тегли някаква реч, не  неопределени „политически домогвания“ станали  причина да бъдат унищожени  българските военни паметници и се затича да се среща с македонския си колега в Дойран.
На  уважи изобщо хората, които бяха дошли  на това свято място. Не им показа съпричастността си. Не показа никаква българщина!“
Интересно как да покаже българщина президентът? Как да уважи хората? Да тръгне да се здрависва един по един с тях, или като Борисов да гали дечица по главичките и да се прави селфита с възторжени баби? Не е ли достатъчно уважение, че просто е присъствал?
„Президентът Радев не трябваше да се унижава и да напуска церемонията, за да се среща с Георги Иванов, защото Иванов не дойде в България, както беше обещал!“ – пише възмутеният евродепутат. И се обръща директно към Радев:
“Господин Президент, не разни  „политически домогвания“, а комунистическата диктатура системно поругаваше и унищожаваше родните военни светини. Проявете мъжественост,  надскочете своите вредни пристрастия към комунизма и Георги Димитров, този национален предател! Застанете пред хората честно,  кажете им истината и отдайте своята почит към жертвите на комунизма!
В момента ви чакаме в  Белене! Но съм твърдо убеден, за съжаление, че няма да дойдете!“ – изля режисираната си болка  Ковачев.
Атаката към Радев няма да спре.
Това го написахме още преди месец и всяка наша дума се потвърждава.
В битката освен Борисов и Цветанов се включват социолози, политолози, хора хванати от улицата във вид на случайни интервюта, а сега и евродепутати.
Да го питаш Ковачев какво ще дири в Белене, едва ли може да отговори, освен ако не е получил заповед от Борисов да се бори с комунизма до дупка. Въпреки, че партийната книжка на Вожда е до сърцето му.
Да го питаш как един президент трябва да покаже уважението си, освен чрез поклон и реч пред българските светини, пак няма да може да отговори.
Да го питаш откога Георги Димитров, който има паметници дори в Германия, е станал национален предател, пак е въпрос с повишена трудност. Освен да става дума за измисленото македонизиране на българите по време на краткото му управление.
Да го питаш пък откога Радев е прегърнал комунизма с такава страст, че денонощно се бори за него, пак не може да докаже нищо. Президентът говори съвсем други неща за равноправие на България в ЕС, но няма кой да го чуе.
Но непрекъснато ще изникват разни дребни душици и ще се опитват да го разпънат на кръст.
Заповед от ББ, какво да се прави.
Иска да види врага си смачкан и унизен.
Но засега в неравната битка само му вдига рейтинга.
А кой, кой да му каже, че мълчанието е злато?
Ако мълчи, ще спечели повече…

Станислава Славова , istinata.net

2 коментара:

  1. Абе тоя еврогей дупетат долен соросоид собствената си сексуалност не може да оправи тръгнал педераски съвети на доказания генерал и най вече истински мъж да дава. Я се скрий в педалската ти дупка при караманафите.

    ОтговорИзтриване
  2. Каква мижитурка, неприятен и елементарен!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...