Adsense-top

Цветан Цветанов: Жените на ГЕРБ са доказали качествата си на управленци

 
Жените в ГЕРБ са доказали през годините своята работоспособност, решителност и качества на управленци.
Това заяви в село Малък Поровец (община Исперих, област Разград) председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов.
Там той участва във форума "Толерантност, уважение и подкрепа", организиран от ГЕРБ-Разград, съобщиха от пресцентъра на партията.
В него се включиха над 650 жени от област Разград, които дискутираха темите за успешната интеграция в обществото на жените, равноправието между половете, кариерното израстване и ролята на жената като човек, който изгражда личности у нашите деца.
На събитието бяха още председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова, народният представител Десислава Атанасова, областният координатор на ГЕРБ-Разград д-р Валентин Василев и областният управител на Разград Гюнай Хюсмен.
Цветанов изтъкна, че жените от ГЕРБ заемат високи постове в Европейския парламент и Комисия, в законодателната, в изпълнителната и в местната власт. Председателят на ПГ на ГЕРБ посочи, че жените с уменията си да бъдат балансьор в трудни и решителни моменти, да предлагат адекватни и практични решения вече над 10 години се наложиха като незаменим фактор в управлението на държавата.
„Пожелавам ви да бъдете грижовни майки и жени, защото силата в една къща я носят жените. Бъдете успешни, любящи и знайте, че по всяко време може да разчитате на нас“, обърна се Цветанов към дамите.
Заместник-председателят на ГЕРБ призова на частичните местни избори на 20 май всички да подкрепят кандидата на ГЕРБ за кмет на Лозница Ниязи Ниязиев. „Той е правилният избор, а общината има нужда от едно ново начало, което ще й даде тласък за развитие“, допълни Цветанов.
„Днес, 11 май, е празник на Светите братя Кирил и Методий. Доколко ние обаче остойностяваме просветителското дело? Ролята на жените, създавайки и отглеждайки живот, е да му дадат правилната посока. Няма по-голям смисъл от това да инвестираш във възпитанието и образованието на децата“, каза председателят на Жени ГЕРБ Ирена Соколова. „Смисълът е да ги направим добри хора, а майката е тази, която с любовта и отношението си дава послание на детето какъв човек трябва да бъде“, категорична бе тя.
„Преди ни плашеха, че ГЕРБ е партия, която като дойде на власт за нас ще стане страшно. Аз съм пример, че те дават шанс на всеки“, бяха думите на Гюнай Хюсмен – областен управител на Разград.
Народният представител от ГЕРБ-Разград Десислава Атанасова припомни реализираните инфраструктурни, образователни и културни проекти, които са факт благодарение на управлението на правителството на премиера Бойко Борисов. „Сигурна съм, че заедно ще постигнем високи резултати и ще превърнем местата, в които живеем, в по-красиви и добре устроени“, подчерта Атанасова и призова да бъдем по-толерантни и да загърбим различията, защото само единни ще постигнем просперитет.
На свой ред кметът на Разград и областен координатор на ГЕРБ д-р Валентин Василев благодари на Цветан Цветанов за подкрепата, която правителството оказва на областта.

Източник: Епицентър

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...