Adsense-top

Срам нямат: САЩ извадиха деца да воюват срещу Путин... Като Хитлер 1945 г.

Всеобщата атака на империалисткия Запад срещу Русия премина още една граница - въвлякоха деца.
На вчерашните протести срещу Путин (избран със 76%, вторият е на 10%, а Тръмп в САЩ е избран с 46%), освен наемните грантаджии около Навални, бяха забелязани, и... деца.
Какво точно разбира това хлапе на снимката от Путин и от Русия? Та то дори не е било родено, когато днешният президент пое напълно разсипана и разграбена държава. Не е сигурно дори дали това момченце би се родило изобщо, ако не бе дошъл Путин да стабилизира страната си.
И ето го - на протеста. Путин не ни е цар...
Ама без цар, ще ви изколят, западняците, бе малки келешчета! Да не мислите, че на Запада му дреме за вас. Западът иска само земята на Русия, ресурсите и. Той не иска населението.
Вижте колко войни запали Западът в Русия, преди да дойде Путин! Цялото постсъветско пространство бе във войни. Дори в Чечня запалиха война и загинаха 50 хиляди войничета - руски. Ако не беше Путин, някой западен поклонник в Кремъл щеше да те прати теб - момченце, теб да воюваш в Чечня, и да те убият. Да те убият в полза на западните корпорации и руските олигарси, които се бяха съюзили с тях.
Това че си живо, хлапе, е благодарение на Путин. Той спечели и спря войните, разви Русия!
А западняците ви презират, искат да ви няма. Пречите им, защото е ваша огромната руска земя!
Вижте, че дори визи не ви дават! Защо протестирате в тяхна полза?
Грантаджии и психо-десни у нас наблегнаха на това, че децата били арестувани. Това е съвсем законно - дете може да се задържи, ако нарушава обществения ред. Футболни хулигани, наркомани, дребни престъпници - всички те се задържат. Какво да ги правят - да ги оставят да трошат и рушат ли?
Престъпникът е не полицаят, който си е свършил работата, а онзи болен мозък, който е довел детето на подобна акция.
Всъщност, историята много прилича на последните дни на Третия Райх. Хитлер приема буквално деца в армията, и ги праща да умрат, за да спечели още няколко дни. Войната е приключила, разгромът е неизбежен. Но западняците са това - и децата ще жертват, заради себе си.
Безчувствени, студени, това не са хора...
Какво място имат истинските живи хора, с чувства, в този извратен свят?

Добри Божилов
06.05.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...