Adsense-top

България е строителна площадка в която едни хора носят и работят, а други - изнасят...

 
"България е строителна площадка в която някакви хора носят и работят нещо, а други хора - изнасят. Непрозрачността и кражбите съсипват държавата..." - каза президентът по време на лекция в УНСС.
Според нещо, без хората да виждат какво се случва, доверието в институциите ще се срива и всяко едно правителство ще е обречено.
Държавният глава коментира и ефекта от ударите на САЩ в Сирия. Според него, той е нулев.
"Военният резултат се оценява по постигнатите последствия. Такива няма или са символични. В този смисъл, военен ефект от тази заря няма" - каза Радев, който е и генерал-лейтенант от запаса.
Направените разходи за 120 ракети и самолети са близо половин милиард долара. Това е единственият съществен ефект. Някой ще "направи печалба" от този разход, допълни държавният глава.
Той посочи и, че има известен вътрешно-политически ефект от ударите, в рамките на участвалите страни. Т.е. Тръмп и Мей са постигнали известна популярност.
"Правителството не ме е питало, когато подкрепи ударите. Това си е тяхна позиция, несъгласувана с президента. Аз лично не ги подкрепям - нито като военен, нито като политик..." - каза още Радев.

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...