Adsense-top

Крах: Посредникът по същество признал, че е подхвърлил парите в багажника на Иванчева... Незабавна оставка на Бойко и мутрит му!

Петко Дюлгеров - соченият за посредник при предаването на подкупа на кметицата на "Младост" Десислава Иванчева, е заявил, че е пуснал парите (70 000 евро - б.р.) в кашонче в колата на арестуваната.
В същото време той не е споменавал Иванчева да е видяла как белязаните банкноти се озовават в автомобила й.
Това заяви в интервю за „Здравей, България” адвокатът на кметицата Марин Марковски.
Той отрече ръцете ѝ да са светели като „коледна елха” от химикала, с който са били парите, както обяви прокуратурата.
Тя имала следа от веществото, с което били маркирани парите, само по няколко квадратни сантиметра от външната част на дясната си длан.
„Елхата на прокурорите по това дело ще е много тъмна”, заяви адв. Марковски.
Той посочи още, че според обвинението Иванчева е поискала подкупа на 13 април в столичен мол. За това обаче нямало абсолютно никакви доказателства. Липсвали и записи от охранителни камери, които да показват кметицата да влиза в мола.
„В протокола пише, че соченият за изнудван инвеститор Александър Ваклин е бил само веднъж в кабинета на Иванчева. Тогава тя се държала много хладно и едва не го изгонила”, каза Марковски. Това били думи на самия Ваклин, записани в протокола.
Защитата все още не е получила никакви СРС-та.
Ако всичко се окаже, както го описва адв. Марковски, то на дневен ред идва незабавната оставка на Бойко Борисов и цялата мутренска коалиция на власт...

ГН

1 коментар:

  1. Не ме е еня дали Иванчевабе взела пари или е била натопена,но Боко трябва да сдаде властта без бой! Щото иначе.....голям ,,резил,,го чака!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...