Adsense-top

Дали постановката не е срещу Бойко? Министри против! Премиерът мълчи, вместо да раздава медали и да е пръв на снимките...

Цялата история срещу кметицата на Младост започва да прилича на постановка, но не само срещу нея.
Вече втори министър на Бойко отказва да вземе отношение. А първият дори направи леко негативен коментар.
Това е много озадачаващо, защото операцията е дело на самото правителство, което контролира всички полицейски служби, участващи в нея.
Първо външната министърка Захариева разкритикува събитията и дори предизвика гнева на Цацаров.
А днес стана немислимото - правосъдната министърка Цачева "нямала мнение, и не можела да има". Това е министърката на правосъдието - по Конституция тя е връзката между съдебна власт и правителство. Тя председателства Висшия съдебен съвет. Това е един от малкото министри, чието наличие е конституционно гарантирано и не е по преценка на премиера дали ще го има.
И министърката на правосъдието "нямала мнение" по въпроса!
Цялата работа започва да намирисва не просто на Цецовизъм, а на Цецовизъм срещу Бойко. Публичен скандален арест, мрежата изригва, някаква клета женица е натопена. И един подир друг излизат заговорниците - едър бизнесмен милионер, дето иска да застроява Младост. Бивш кмет на Младост!
Като такава акция рухне и се докаже, че е постановка, може да го отнесе цялото правителство. Та това е самият символ на развалата.
Министри се разграничават, а самият Бойко мълчи. Друг път щеше лично да ръководи ареста и да е пръв пред камерите...
Дали Цецо не сготви Бойко?

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...