Adsense-top

Диков ги размаза - върнали парите на рушветчията, нищо не "свети", кметицата с алиби с камери на мол...

В предаването си по Евроком, един от малкото останали журналисти Сашо Диков, буквално помля недоносеното обвинение срещу кметицата на Младост.
Видеото е на линка по-долу, гледайте го.
Ръцете на никой не са "светнали". Има единствено "светване" по горната част на дланите, по гърдите и по носа. Т.е. това са случайни докосвания - най-вероятно от листа, който и е даден да пише обяснения.
Най-важното доказателство е, че с камерите от Ринг мол ще се докаже, че Иванчева не е била изобщо там във въпросното време. А именно това е основното обвинение - на среща в Ринг мол, тя била поискала подкупа. Ако няма такава среща, основното обвинение (с наказание 10-30 години) отпада.
Също супер скандално е, че парите от подкупа са вече върнати на собственика им. Това ги вади от списъка на доказателствата. Вероятната причина за връщането (което никога до сега не се е случвало - държат ги по 10 години, докато трае делото) е, че самите пари не само не доказват нищо, но могат да послужат и на защитата, ако поиска допълнителни експертизи.
Гледайте предаването, покъртително е...
Въпросната Комисия следва незабавно да се закрие, а прокурорите в нея следва незабавно да се озоват в ареста, на мястото на Иванчева...


Г.Н.

1 коментар:

Кажете си мнението...