Adsense-top

Сидеров в Крим: Европа е част от Евразия и отношенията ѝ с Русия трябва да се нормализират!

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров се срещна с Сергей Аксьонов – глава на Република Крим.
Това стана по време на големия икономически форум в Ялта, където присъстват четирима представители на партия Атака, съобщи за медиите пресцентърът на партията.
Сидеров и Аксьонов са обсъдили развитието на туризма, бъдещите икономически отношения и си обещаха да поддържат връзка и занапред.
По-рано през деня Сидеров се включи в дискусия на тема ЕС-Русия на икономическия форум. 
Пред участниците той заяви, че България в момента има чудесния шанс да бъде посредник между Евросъюза и Русия, защото към този момент председателстваме Съюза.
„Нашето присъствие в управлението на България дава резултат, тъй като съвсем наскоро премиерът взе решение да не се експулсират руски дипломати след случая „Скрипал“. 
Ако беше друга коалиция може би отношенията с Русия щяха да бъдат други“, коментира председателят на „Атака“. 
По отношение на близкото бъдеще той отново изрази надежда, че след евроизборите ще има по-голямо присъствие в Европа на патриотични и консервативни партии като „Атака“ и те ще оказват въздействие на своите правителства.
Пред партийната „Алфа тв“ в Ливадийския дворец в Ялта Сидеров заяви още, че тракането на оръжия не може да стресне Русия, а Доналд Тръмп трябва да намери баланса в себе си.
„Ясно е, че големите сили никога няма да се заобичат, но те трябва да успеят да се договорят, както са направили Рузвелт, Сталин и Чърчил след Втората световна война. Именно тук, в Ливадийския дворец, тримата големи, както ги наричат, показват как може да се осъществи разговор, независимо от различията. Тръмп трябва да намери пътя и да излезе от капана на лобитата. Ако не го направи, той ще изостане от световните лидери. Защото дори Меркел започва да се усеща какъв е правилният път.
Консерватизмът се надига в Европа, Европа е част от Евразия и нормалните отношения с Русия трябва да се възстановят. Всичко останало е абсурд, който не може да продължава дълго“, завърши Сидеров.

Източник: bultimes.bg

1 коментар:

  1. Тоя пак обърна палачинката,пак иска да е на власт,но тоя път няма да му се отвори парашута!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...