Adsense-top

Изкараха атентатора от Мюнхен "луд", а не терорист, въпреки че публично се самоуби след това...

 
Психичноболен германец е мъжът, прегазил хора с микробус в германския град Мюнстер по-рано тази вечер. В кървавия инцидент на Велика събота загинаха трима души, а 20 бяха ранени, шест от тях – тежко. Към момента няма данни за ислямистки подбуди.
До тази абсурдна пропаганда стигнаха германските управляващи, въпреки че терористът демонстративно и публично се самоуби, след извършеното.
Кой е извършителят?
48-годишен германец Йенс Р. от Мюнстер, графичен дизайнер. Няма мигрантски произход, нито данни да е екстремист, нито да се е ислямизирал. Има данни, че е имал психични проблеми и преминал преди години психиатрично лечение. Според някои медии преди дни е направил опит за самоубийство.
Това вероятно е напълно измислено. Защо ако е самоубиец, после ще тръгне пак да се самоубива, като преди това убие и други? Колко такива самоубийства има в практиката? Питайте психиатрите. Няма такива...
В момента полицията претърсва жилището му. Проверяват дали има и взривни вещества.
Полицията все още проверява информация за други двама души, които скочили от вана и избягали. От полицията твърдят, че това засега са слухове.
Жертвите на инцидента са три, две невинни и извършителят, съобщи вътрешният министър на Северен Рейн Вестфалия преди минути. Полицията съобщава за 20 ранени, 6 от тях с опасност за живота. По-рано информациите бяха за 30 ранени.
В Мюнстер се образуваха опашки от доброволци пред университетската болница, които даряват кръв за ранените.

Източник: Интернет

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...