Adsense-top

Приемах сериозно западната атака срещу Русия, преди Макарон да стане неин водач...

Като последователен русофил, признавам че доста се дразнех от наглостта на Запада.
Първо те създават конфликт, предизвикват "мамбо", и накрая обвиняват Русия. И Грузия, и Украйна, и Ислямска държава, и Сирия, и цветните революции - все едно и също.
И този модел успяваше, да призная, успяваше да създаде ядро от русофобия и омраза, и дори да продиктува определени държавни политики. Като русофил, и човек обичащ справедливостта, доста се дразнех, признавам...
Но вече ми е смешно.
Защото пръв "ястреб" на русофобията стана... Еманюел Макрон. Новият и смешен президент на  Франция. Ако си мислите, че Бойко Борисов е смешен, то погледнете Макрон. Той е много по-зле, най-малкото защото е глобална фигура и му се смеят милиарди от целия свят.
Това сигурно е най-смешният президент в историята на  Франция. Предшественикът му Оланд поне беше жалък и слаб - но това са нормални политически качества. Този е смешен.
Първо се обяви за супер реформатор във Франция, и... естествено не направи нищо.
После пък се обяви за "основна движеща сила в ЕС", и... естествено предизвика насмешка в Германия, която плаща всички сметки.
После пък заплаши Турция с война в Сирия, а най-сетне - заплаши и Русия с война в Сирия.
Както стана ясно обаче, френски самолети или ракети не са участвали. Макарон остана само с приказките.
Парадоксалното е, че този клоун в момента е най-върлият русофоб. Тръмп изстреля ракети и се умълча, дори се търсят начини за подобряване на отношенията с Русия. Дори лудата Мей даде заден и обяви, че няма да сменя Башар Асад и това не било агресия срещу Русия.
Германия е пълен неутралитет.
И кой остана - Макарон. Той първо се обяви за "равен на Путин", а после го заплаши и с война!
Като последователен русофил, вече вярвам в бъдещето на човечеството. Няма да има Трета световна война. Приемам капитулацията на запада, чрез издигането на най-големия идиот, за водач на анти-руската коалиция...
Почитания, мосю льо Президон...

Добри Божилов

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...