Adsense-top

Ако стане напрегнато, ще излезем от НАТО, не може в България да падат бомби, заради чужди сметки...

 
"Ситуацията в света се развива доста динамично, може да се наложи държави да правят много остри и бързи промени в политиката."
Така президентът Румен Радев коментира нарастващото напрежение около Сирия.
"В настоящата ситуация има сериозен риск повече от 30 държави от НАТО да станат заложник на спорове, с които нямат нищо общо. В този случай, може да се окаже разумно просто да се напусне НАТО и да се обяви неутралитет. В противен случай, може България да стане мишена на бомбардировки, без да има каквато и да било вина. Само защото се водим "съюзник". Това ми се вижда абсурдно и неразумно..." - обясни президентът.
В случай на глобална война, ние със сигурност ставаме мишена, защото САЩ предвидливо разположиха тук различни малки бази и "командни центрове". Единствената им цел е да отклонят част от руските ракети.
Освен това, ако по силата на договора за НАТО, се озовем юридически във война с Русия, тя има пълното право да прати някоя ракета.
При положение, че нямаме нищо общо нито със Сирия, нито със Скрипал, нито с глобалните спорове, то ще се окажем просто идиотът-съюзник, привлечен само за да обира част от боя.
За да излезе България от НАТО, трябва гласуване на Парламента, където американските слуги имат солидно мнозинство.
Но ако народът излезе по улиците, може с Президента начело, да извоюва свободата си...

Г.Н.

12 коментара:

 1. Приемам като разумно едно такова решение.Нещо повече,не е необходимо да изчакваме,а да скъсваме с НАТО и ЕС веднага.

  ОтговорИзтриване
 2. Фейк новина, хора.
  А като идея не е лошо !

  ОтговорИзтриване
 3. Този коментар бе премахнат от автора.

  ОтговорИзтриване
 4. Всичко живо бяга като попарени от недоразомението Русия държава с управници с манталитет от болшевишките времена, излезем ли от НАТО отиваме в тяхните ръце жалко елементарното мислене на част от българите, станахме за смях с измисления преход с участието на управници възпитаници на соца по методите на КГБ наистина много жалко

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Тъпунгер,я върви на майка си в гъзъ и живей с недоразуменията като САЩ и Англия и не ме агитирай в нещо което и аз и милионите хора по света знаят!! Знаят кой е Сатаната! И ти си техен представител да го туря на майка ти където те е родила! Сволоч! Недоразумението си ти,за коли и пари си готов да се придадеш! Нищо духовно не вълнува хора като теб Безверник такъв и ти работиш против Православието! СЛУГА на САТАНАТА си ТИ!!!

   Изтриване
  2. По всичко личи ,че сте отсъствали от урока за булшевиките,ама карай , упражняеайте си граматиката. Пак е н'як'ва файда ...

   Изтриване
  3. Никога под никаква форма и при никакви обстоятелства не трябва и не бива да бъдем враг на Русия.Ние сме славяни и те са наши братя и сестри.Американци,англичани,шваби и франсета не са наши братя...Така че,президента Радев е прав.Аз лично не познавам българи, които биха воювали с Русия.А ти би ли тръгнал срещу тях?????Питам просто....

   Изтриване
 5. Ами не е хич готино да представяте публикацията си госпидин неизвестнико с инициали Г.Н. като " ДУМИ , РЕПЛИКИ че и цели изречения ,сякаш ги е казал генер Радев ! Не разбирате ли че го злепоставяте или сте ГЕРБИСТ нещастен ???

  ОтговорИзтриване
 6. Българи кондоми и раби на САЩ.

  ОтговорИзтриване
 7. Българи!Превърнахте ФЕЙСБУК в зацапано огледало,в жълта преса!
  Кой лъже,кой маже,цинизми и глупости безброй!А бе...селска кръчма!!!

  ОтговорИзтриване
 8. , 18:24 ч.
  Никога под никаква форма и при никакви обстоятелства не трябва и не бива да бъдем враг на Русия.Ние сме славяни и те са наши братя и сестри.Американци,англичани,шваби и франсета не са наши братя...Така че,президента Радев е прав.Аз лично не познавам българи, които биха воювали с Русия.А ти,би ли тръгнал срещу тях?????Питам просто....Добре,че плевньо вече си е на село,че като нищо ще ни въвлече във война.БРАВО г-н Радев.

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...