Adsense-top

Бойко покани чистачката за министър на затворите...

Чистачката Христина Александрова, която единствена се опита да спре бягащите престъпници, ще бъде повишена. Тя ще стане министър, който ще отговаря за всички затвори.
Така самите затвори ще бъдат извадени от попечителството на Цецка Цачева, което може да се разглежда като "частична оставка".
"Г-жа Александрова доказа храброст и мъжество, тя е онова, към което се стремим да са нашите служители. Най-доброто от българина. Затова правителството я кани да стане част от него, и да направи така че всеки един надзирател да е като нея..." - пише в прессъобщение от Министерския съвет.
Бойко Борисов вече се е срещнал с Александрова и след кратък разговор е бил убеден в качествата и.
Той лично ще внесе предложението в парламента, за да демонстрира подкрепата си (всъщност може би, за да получи подкрепа от нея за клатещия се кабинет). Обикновено промените в правителството се представят от някой вицепремиер, защото за Бойко е загуба на време да се разкарва до парламента.
"Това е голяма чест за мен. Обещавам в следващите 12 месеца нито един престъпник да не избяга от заслуженото си наказание..." - кратко коментира назначението си чистачката-министър.
Цветан Цветанов добави: "Наполеон е казал, че ако някой войник има качества, няма да го направи полковник. Ще го направи генерал. Нашият водач споделя същите ценности...".

Г.Н.

1 коментар:

Кажете си мнението...