Adsense-top

Радев към Плевнелиев: На избори гласува народът, а не г-н Сорос и фондациите, които ви финансират...

"Ако народът искаше да слуша г-н Плевнелиев, той щеше да е все още президент, а нямаше да се изявява като начинаещ политически коментатор в неолибералните телевизии."
Това коментара Президентът Румен Радев, след серия нападки от страна на психо-десни, във връзка с политиката му към Русия. Острието на нападките е именно бившия държавен глава Плевнелиев.
"5 години слушахме обясненията на Плевнелиев, вкл. за НАТО, ЕС, та дори ястребовия му подход към Русия. Чухме и за Крим какво мисли, и за Украйна, и за санкциите. Резултатът от всичко това беше, че дори собствената му партия отказа да го издигне за втори мандат. Защото щеше да вземе по-малко дори от г-жа Цачева..." - каза още Радев.
"Ясно е, че мнозинството от народа ни харесват Русия и виждат, че нейната позиция в международните отношения е по-честна. Всички го виждаме. Виждаме и лицемерието на западните приятели на г-н Плевнелиев. След като народът иска нещо различно, той ще го получи. Аз изразявам мнението на народа, и в рамките на демокрация, това трябва да прави всеки политик. Няма по-висше мнение от това на народа и съветвам г-н Плевнелиев да го разбере. Иначе няма кой да гласува за него никога. В демокрацията народът гласува, г-н Плевнелиев. Не гласува г-н Сорос, нито фондациите, които ви финансират..." - допълни президентът.
Припомняме, по случай 24 май, Радев заминава за Москва. Дори този празник не пропуснаха да оплюят грантаджиите. Забравиха, че сме българи, и сме създали писменост. По-важното било да се пази атлантизмът и единството срещу "руската заплаха"...

Г.Н.

4 коментара:

 1. ПЛЕВНАЛИЕВ ТИ НЕ РАЗБРА ЛИ ЧЕ 5 ГОД БОЙКО ТЕ ДЪРЖА НА КАИШКА И ЛАЕШЕ КОГАТО ТОЙ ТИ КАЖЕШЕ. ЧЕ СИ ОТЯВЛЕН РУСОФОБ Е ЯСНО НО БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ СА РУСОФИЛИ В ЗНАЧИТЕЛНО ПО ГОЛЯМАТА СИ ЧАСТ. ТАКА ЧЕ ОПИТАИ ДА ЗАПАЗИШ ДОСТОЙНСТВО ПОНЕ С МЪЛЧАНИЕ. НЕ ВИЖДАШ ЛИ ЧЕ СРЕЩУ РАДЕВ ИЗЛЕЖДАШ НА МАлко ПОДСТРИГАНО ПУДЕЛЧЕ.НЕ НИ ТРЯБВАТ ВАШИТЕ ПРИЯТЕЛСКИ В КАВИЧКИ ОТНОШЕНИЯ НИТО С НАТО НИ С ЕС ТАКА ЧЕ КРОТУВАИ ПАЛЕНЦЕ ДО ЛЮБИМКАТА СИ ЗАЩОТО И 5 ПАРИ НЕ СТРУВАШ ДАЖЕ И ЗА ТВОЙТЕ ГЕРБАЖИИ

  ОтговорИзтриване
 2. този помир ако знаеше какво значи достоинство досега да беше се обесил на първото дърво което срещне

  ОтговорИзтриване
 3. Много е прав г-н Прези дента Радев на избори думата има народа,а всички разбрахме че г-н Плевиев е за дивия мракобесен милитаризъм ивърл русофоб време е да изчезнете от погледа на суверена.

  ОтговорИзтриване
 4. Тази Плевня не разбра ли,че по голям боклук от него не сме имали!!Ако беше се кандидатирал зА ШУТ нямаше да има равен!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...