Adsense-top

Става напечено: САЩ обмислят удар по базата на руснаците в Хмеймим, подводници с ракети се включват в ударната армада!

 
Обстановката в Средиземно море и бреговете на Сирия става доста напечена и се променя с часове….
Според последни информации в руските медии Вашингтон обмисля удари по руската база Хмеймим в Сирия, като Тръмп щял да уведоми света за това след като вече атаката е осъществена!
Израелската новинарска агенция Newsru.co.il съобщи нови подробности за активността на САЩ край бреговете на
Сирия и за пребазиране на сирийска авиация.
Преди това The Wall Street Journal съобщи, че към бреговете на Сирия приближават двата ракетни разрушителя Donald Cook и Porter.
Сирийски медии обаче съобщават, че към Сирия приближават разрушителят Laboon с ракети „Томахоук” на борда и подводница Georgia тип „Охайо” със 154 крилати ракети на борда си.
Според информационния портал uawire.org, към операцията в Сирия може да се включи вертолетоносача Iwo Jima, който сега е в Червено море.
Медията припомня, че в Средиземно море се намират също разрушителят Carney и атомната подводница на САЩ John Warner.
Британските ВВС също се активирали, като изпратили в Източното Средиземноморие въздушен танкер КС2.
Западни анализатори считат, че САЩ могат да нанесат удари по цели в Сирия в близките 24 часа.
Към атаката могат да се присъединят съюзниците на Вашингтон в Близкия Изток. Израелският портал NzivNet съобщи за пребазиране на най-добрите сирийски изтребители при руснаците в Хмеймим.
Дамаск е уверен, че страните от Запада възнамеряват да унищожат сирийската авиация. Намиращата се край Дамаск 4-а бронетанкова дивизия е разсредоточена и е приведена в максимално висока готовност.
Според арабската редакция на немската телевизия DW, Доналд Тръмп по всяка вероятност е взел решение да удари по ирански военни обекти в Сирия и да нанесе максимални щети по сирийската военна инфраструктура.

Оновини

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...