Adsense-top

Екстрадират българи в САЩ по поръчка на частни затвори... Получават пари за всеки затворник...

Разрастващото се екстрадиране на българи в САЩ въвлича страната ни в едно от най-отвратителните престъпления, които създава тази изродена империя.
Вкарването на хора в затвора за пари. Това е чудовищен бизнес, който е довел до това, че 3% от населението на САЩ вече са затворници. Той е най-затворническата държава в света, като изключим някои тоталитарни режими.
Причина за всичко това е, че в САЩ повечето затвори са... частни. Управляват се от частни корпорации, които получават субсидии от държавата за това. Нещо от типа на нашите болници, които получават "клинични пътеки" от държавата. И съответно - измислят болни, лечения  и пр., така че да издоят касата.
В САЩ същото става чрез подкупи за съдии, за това да пращат в затвора повече хора. Няколко такива случая дори разкри ФБР и стана неописуем скандал.
Но никаква опасност от разследване няма, ако осъдените не са американци.
Съответно - корпорациите вече си поръчват затворници от колониите. И ние им ги доставяме, по позорния "договор за екстрадиция". По който мишената има по-малко права, дори отколкото ако е арестувана за убийство в България.
Последният случай - арест на българин за нарушение на ембаргото над Сирия. Но такова ембарго не съществува. Съветът за сигурност на ООН не го е гласувал. Има едностранни санкции на САЩ. Но те не важат на българска територия.
Кой може да каже, че американският прокурор не е получил рушвет от някоя корпорация, за да и достави затворник? И някъде си в България, измислят му престъпление, и ае... То така всеки може да бъде окошарен.
Това става поради "споразумението за екстрадиция", с което по същество американският закон започва да важи на българска територия. И един българин ще ходи да гние в американски затвор. Може да му лепнат до 25 години.
Страната ни трябва незабавно да денонсира този договор, но как може да стане това при американската марионетка Бойко, не е ясно...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...