Adsense-top

Русия е нашият истински приятел - тя спаси света, съюзниците ни от НАТО опитаха да запалят световна война...

"Знам, че това е политически некоректно и ще бъда критикуван, може дори да ме свалят. Но това е истината - Русия ни спаси от апокалипсис, а нашите хуманни демократични "приятели" от НАТО се опитаха да провокират конфликт.
Знам, че е некоректно, но мен ме е избирал българският народ, и този народ щеше да загине, ако не беше мъдрата реакция на Русия.
Не мога да си затварям очите повече, когато някой така лекомислено рискува живота на моя народ. Няма да мълча..." - каза президентът днес след вчерашния брифинг, на който Владимир Путин обясни защо не са отговорила на американската агресия срещу Сирия.
"Поздравявам Президента Путин за смелата му постъпка, след ударите в Сирия. Неговият разум, и решението да жертва честта на Русия, спаси света, и всички нас. Такива лидери са нужни днес..." - допълни Радев.
Руският президент каза, че са решили да приемат унижение за Русия, но не и да предизвикат Трета Световна Война. Русия се е опитала да възпре САЩ от удари като е заплашила с контра-удар, но не за да го нанася наистина, а за да предотврати самия удар.
След като той се е случил, Путин и генералите е трябвало да решават да потопят ли американските кораби, и да предизвикат глобален конфликт, или да приемат унижението за Русия, но да спасят света. Избрали са второто.
"Подигравате ни се, но искате ли атомна бомба в двора си? Искате ли да убия 20 милиона души в Ню Йорк. Защото аз точно това НЕ направих..." - каза Путин.
Румен Радев е сред първите световни лидери, които публично подкрепят руския президент за направената жертва. "Тя показва разум и далновидност. Всеки би искал да отговори на обидата в такъв момент, но цената би била живота на милиарди хора. Включително на нас - българите.
Жертвата на авторитета на Русия, в името на живота на човечеството е изключително високо благородство, за което аз лично поздравявам нашия приятел Владимир Путин. Да, той е наш приятел, и приятел на целия свят, при това по-голям от онези, които формално и по договор са ни приятели. Та те се опитаха да взривят света..." - каза Радев.
Според руските генерали, психично болни хора управляват Запада, и след като са атакували Сирия, въпреки руска заплаха от контра-удар, то при самият контра-удар, те не биха се поколебали и да започнат и голяма война.
"Съдбата на света беше в ръцете ни, и ние избрахме живота на света, пред честта на Русия" - обясниха по-късно на брифинг.
Не е ясно обаче до кога Русия ще може така да спасява света. Тези обсебени от алчност и самозабрава хора, ще измислят нещо друго, и пак ще ударят някъде. Дори винаги Русия да отстъпва, може това да не е достатъчно, и накрая все пак ракетите да полетят...

Г.Н.

5 коментара:

 1. Ако това наистина го е казал нашият президент шапка долу, този човек заслужава доверие и уважение

  ОтговорИзтриване
 2. Браво на президента Путин а също така и на нашия президент Радев

  ОтговорИзтриване
 3. ПОЗДРАВ ЗА ПРЕЗИДЕНТА НА ВЕЛИКА РУСИЯ- ПУТИН И НАШИЯ ЗАСЛУЖАВАЩ УВАЖЕНИЕТО НА НАРОДА СИ ПРЕЗИДЕНТ РАДЕВ ЗА ВИНАГИ С РУСИЯ!

  ОтговорИзтриване
 4. За първи , дано не и за последен път имаме истински , достоен президент !

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...