Adsense-top

Феодалът от Кирково продължава нагло да лъже държавните институции! Сега пък се изкара рибар!

Асен Пелов излезе с ново двайсет! 
Измисли си, че тъй като имал „Склад за съхранение на фуражи за риба“ той трябвало да има пряк достъп към главен път Е-85 България -Гърция посока КПП „Маказа“!
Наглият феодал от Кирково, който през последните месеци побърка съгражданите си и се качи на главата на държавата, продължава с ултра абсурдните си безобразия, пише bgjournal.info.
След като бутна стълбите на местното училище за да пусне новопостроеното си казино, но от Държавната комисия по хазарт (ДКХ) му бе отказан лиценц за работа, Асен Палов насочи вниманието си към друг свой незаконен обект – неговия хотелски комплекс „Романтика“.
Нека припомним, че след няколко проверки на няколко различни държавни институции бяха установени цяла серия от незаконни действия на Пелов при строежа на „Романтика“. Включително това, че феодала от Кирково сам бе махнал мантинелите на пътя за да отвори вход към незаконният си обект.
Сега пък Асен Пелов излезе с ново двайсет! Измисли си, че тъй като имал „Склад за съхранение на фуражи за риба“ той трябвало да има пряк достъп към главен път Е-85 България -Гърция посока КПП „Маказа“. Всъщност, както сме писали и преди, Палов има там хезаконен хотелски комплекс, а не „Склад за съхранение на фуражи за риба“.
Асен Палов
Нека също така припомним, че от два сигнала на МВР и АПИ става ясно, че бившият заместник кмет на Кирково напълно незаконно е свалил мантинелите на главния път Е-85 България -Гърция посока КПП „Маказа“. Палов направил това  единствено с цел за да отвори вход-отбивка към хотелския си компелкс „Романтика“. В същото време обаче става ясно, че след като до момента той не е имал легитимен подход към хотелския си комплекс, това означава, че и самият комплекс е незаконен.
Палов сам бил демонтирал мантинелите за да може да построи хотелският си комплекс, към езерото за което самият той твърди, че бил приватизирал. Както е известно обаче подобен тип водоеми не могат да се приватизират, а единствено да се отдадат на концесия. Във тази връзка на 15.07.2017 година от Областната дирекция на МВР в Кърджали и АПИ – Кърджали предприемат действия за възстановяване на мантинелите. Такова обаче е направено само частично, но пред входа на „Романтика“, мантинели така и не са поставени. В свое писмо МВР пита, защо това обаче все още не е направено?
Както е известно Е-85 в този участък е един от най-опасните пътища в България, което обаче не е спряло Палов, да се прави на недосегаем феодал. Вече е повече от ясно, че Пелов въобще не зачита законите в държавата, като не спира да лъже, твърдейки сега, че има нужда от достъп до Е-85 защото държал „Склад за съхранение на фуражи за риба“.
Ако наглецът от Кирково не бъде спрян скоро е напълно възможно през следващите няколко месеца всички ние да станем свидетели, как Палов ще обяви, че започва изграждането на площадка за космически изстрелвания на совалки в посока Гърция и за това се нуждае от сваляне на мантинелите и вход към незаконния си хотел. И горното щеше да звучи смешно, ако не ме трагично. За цялата държава!

Източник: NBox.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...