Adsense-top

Предизборно, ГЕРБ откриха 70000 евро "подкуп" у жената, дето издуха Фандъкова и Бойковата мафия в Младост...

Борбата с корупцията на ГЕРБ, както и се очакваше, се превърна в борба с политическите противници на ГЕРБ.
Днес бе арестувана кметицата на район "Младост" Десислава Иванчева, която е известна с това, че премаза на междинните избори кандидата на ГЕРБ и сериозно разклати статуквото в София.
Догодина идват местни избори, и почвата под краката на Фандъкова и истинските корумпета в София, се клати.
И какво измислиха - 70 хиляди евро подкуп за... строително разрешително. И това била само "първа вноска" от поискани 250 хиляди евро.
Ами те разрешителните се издават от централната Столична община, а не от местните кметове. Разрешително за голям обект, който би могъл да плати такъв рушвет, не може да издаде районната кметица. Тя най-много да подпише за магазинче за дъвки.
Самата Иванчева бе избрана след бунт в квартала срещу прекомерното застрояване на детски площадки и градинки. Много герберски бизнесмени, които искаха да бетонират, изгубиха пари.
Гербериатът сега очевидно сериозно е уплашен, че догодина може да се повтори моделът "Иванчева", но на градско ниво - т.е. "всички срещу ГЕРБ и мафията". И както катурнаха бандита на Бойко в Младост, така ще катурнат и Фандъкова.
И веднага - ГДБОП, полиция, спец-прокуратура, белезници...
То е ясно, че мафия се сваля с революция и бесилки. Винаги така е било. Доброволно и с демокрация, няма да отстъпят. Очакваме само народът да го разбере...

Г.Н.

1 коментар:

  1. Дори подкрепилите г-жата от водената от Кадиев партия свалиха отдавна доверието си от нея.Дори граждани на "Младост",гласували за г-жата,правиха митинги срещу нея.Фандъкова няма да се кандидатира и няма защо да я намесвате.До изборите има още време и всичко ще се забрави дотогава.ГЕРБ ли са я задържали тази г-жа или служебни лица? Гъделнюз,манипулирай по-интелигентно!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...