Adsense-top

Произвеждаме нови 5 генерала, ще имаме и 1 маршал...

 
За Гергьовден министърът на отбраната Красимир Каракачанов ще предложи на Министерския съвет двама офицери с висши военни звания да бъдат повишени в чин, а 5 офицера да получат първо висше военно звание.
След като МС утвърди това предложенията ще бъде изпратени на Президента и Върховен главнокомандващ Румен Радев за съгласуване и издаване на съответните укази.
Източници на Фрог посказаха, че единият от генералите с повишение е началникът на отбраната генерал-лейтенант Андрей Боцев.
В момента по щат в различните български въоръжени сили, има над 50 генералски длъжности.
Армията е 25 хиляди по документи, но половината от нея са чиновници. Има и 30% недокомплект. Така чисто, вероятно имаме 7-8 хиляди бойци, което е по-малко от 1 дивизия.
Т.е. би следвало да имаме не повече от 1 генерал.
Освен всичко друго, началникът на отбраната ще получи четвърта звезда, т.е. ще стане "армейски генерал", което е равно на "маршал"...
Ако не на друго, поне на генерали го докарваме. Те ще борят Ердоган, ако ни нападне...

ГН

2 коментара:

  1. Професори, Гинерали...С лопата да ги ринеме, БОЛ-парламентаристи,държавни служители-трошене на пари иии......Мижава армия, вишисти без знания, застаряваща и БЕДНА нация, сасипани икономика, здравеопазване, образование, морал и прочие, прочие!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ОтговорИзтриване
  2. Мршала ще го снимаме до корпуса на някой миг15 останал по селата и с това ще плашим Ердоган да не простира сърдечната си любов към кърджаки

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...