Adsense-top

5 години народът слуша умотворенията на Плевнелиев, и накрая видяхме какво стана, сега е времето да се чуе гласът на народа за Русия и това, което идва от сърцата ни...

"Ако народът искаше да слуша г-н Плевнелиев, той щеше да е все още президент, а нямаше да се изявява като начинаещ политически коментатор в неолибералните телевизии."
Това коментара Президентът Румен Радев, след серия нападки от страна на психо-десни, във връзка с политиката му към Русия. Острието на нападките е именно бившия държавен глава Плевнелиев.
"5 години слушахме обясненията на Плевнелиев, вкл. за НАТО, ЕС, та дори ястребовия му подход към Русия. Чухме и за Крим какво мисли, и за Украйна, и за санкциите. Резултатът от всичко това беше, че дори собствената му партия отказа да го издигне за втори мандат. Защото щеше да вземе по-малко дори от г-жа Цачева..." - каза още Радев.
"Ясно е, че мнозинството от народа ни харесват Русия и виждат, че нейната позиция в международните отношения е по-честна. Всички го виждаме. Виждаме и лицемерието на западните приятели на г-н Плевнелиев. След като народът иска нещо различно, той ще го получи. Аз изразявам мнението на народа, и в рамките на демокрация, това трябва да прави всеки политик. Няма по-висше мнение от това на народа и съветвам г-н Плевнелиев да го разбере. Иначе няма кой да гласува за него никога. В демокрацията народът гласува, г-н Плевнелиев. Не гласува г-н Сорос, нито фондациите, които ви финансират..." - допълни президентът.
Припомняме, по случай 24 май, Радев заминава за Москва. Дори този празник не пропуснаха да оплюят грантаджиите. Забравиха, че сме българи, и сме създали писменост. По-важното било да се пази атлантизмът и единството срещу "руската заплаха"...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...