Adsense-top

Армията наема от Сърбия 25 танка и 12 самолета, за парада на 6 май...

В рамките на усложнената външнополитическа обстановка, правителството е решило да демострира военна сила със сериозен парад на 6 май.
Това е обичайна дипломатическа практика, не е изненадваща сама по себе си.
Интересното обаче е, че ще демонстрираме... чужда военна мощ.
Поради смехотворното състояние на армията ни, Каракачанов е отправил искане до сръбския си колега, за предоставяне на "техника под наем".
Сръбската техника на вид е най-близо до българската, защото и двете страни ползваме руски технологии.
Така на 6 май на пл."Ал.Батенберг" ще минат 25 сръбски танка Т-72, а отгоре ще прелети сръбската ексадрила от Миг-29, която Русия наскоро им подари.
Танковете ще се управляват от наши танкисти, но за самолетите сърбите са настояли пилотите им да са си техни.
Освен въпросните оръжия, ще марширува също гвардейската рота, и ще бъдат показани няколко американски джипа, които имаме на въоръжение.

Г.Н.

6 коментара:

 1. Браво, г- н Каракачанов, вашите предшественици разрушаваха армията, но вие днес достигнахте дъното, опозорявате българския пагон и воинската чест на някога великата наша родина, да се молите чужди военни части да преминат на нашия парад, това не демонстрира сила, а напротив демонстрира слабостта и уязвимостта на нашата армия и показва колко ниско сме паднали като нация, но както гласи една народна поговорка "Рибата се вмирисва от главата", та и ние така. И не на последно място вместо да вложите средствата, които ще хвърлите за депортирането на чуждата военна техника в нашата армия или за закупуването на ново въоръжение вие ги разхищавате и се подигравате с българският народ, който явно спи но тук искам да вмъкна още една пословица "Когато дяволът си скъса цървулите и кучетата спират да лаят", и нека стигна до въпроса- Толкова ли нямаме техника, която да премине на парада ни, че се налага да викате чужда? Аз лично ви презирам и ако сте достоен българин- малко вероятно щом сте постъпили така, ще си подадете оставката, и вие сте бил патриот, ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА ПАТРИОТИ!!! Мили народе български спиш ли, какво правиш, виж докъде сме стигнали и се вземи в ръце, възроди България отново, ВАШАТА МАЙКА РОДИНА БОЛНА ЛЕГНАЛА Е ВРЕМЕ Е ДА Я ИЗЦЕРИМ И ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА ДА ОТРЕЖЕМ!!!

  ОтговорИзтриване
 2. Браво, г- н Каракачанов, вашите предшественици разрушаваха армията, но вие днес достигнахте дъното, опозорявате българския пагон и воинската чест на някога великата наша родина, да се молите чужди военни части да преминат на нашия парад, това не демонстрира сила, а напротив демонстрира слабостта и уязвимостта на нашата армия и показва колко ниско сме паднали като нация, но както гласи една народна поговорка "Рибата се вмирисва от главата", та и ние така. И не на последно място вместо да вложите средствата, които ще хвърлите за депортирането на чуждата военна техника в нашата армия или за закупуването на ново въоръжение вие ги разхищавате и се подигравате с българският народ, който явно спи но тук искам да вмъкна още една пословица "Когато дяволът си скъса цървулите и кучетата спират да лаят", и нека стигна до въпроса- Толкова ли нямаме техника, която да премине на парада ни, че се налага да викате чужда? Аз лично ви презирам и ако сте достоен българин- малко вероятно щом сте постъпили така, ще си подадете оставката, и вие сте бил патриот, ПАЗИ БОЖЕ ОТ ТАКИВА ПАТРИОТИ!!! Мили народе български спиш ли, какво правиш, виж докъде сме стигнали и се вземи в ръце, възроди България отново, ВАШАТА МАЙКА РОДИНА БОЛНА ЛЕГНАЛА Е ВРЕМЕ Е ДА Я ИЗЦЕРИМ И ГЛАВАТА НА ЗМИЯТА ДА ОТРЕЖЕМ!!!

  ОтговорИзтриване
 3. Боже опази България от некадърни и продажни управници.

  ОтговорИзтриване
 4. Всеки друг министър може да направи тази простотия но Каракачанов никога! Не забравяйте че е историк!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...