Adsense-top

ГЕРБ държат 24 от 25 кмета в София, но корупция търсят само при 25-я... :)

Абсолютен водевил сътвори днес властта с новообразуваната комисия за борба с корупцията.
Оглавена от прокурора, който покри случая "Мишо Бирата", комисията удари по единствения районен кмет в София, който не е подчинен на ГЕРБ.
Останалите 23 са или гербери (19) или коалиционери на ГЕРБ (4). Герберка е и Фандъкова - знамето на ГЕРБ в местната власт.
Единствено в Младост кметицата не е герберка, след като народът се вдигна на бунт и изгони старата герберка, заради презастрояването на градинки и площадки.
И сега - точно тази кметица, която отвя герберите с над 60% гласове, точно нея я изкараха корумпирана. Била взела 70 хиляди евро за строително разрешително.
Но разрешителните се раздават не от районните кметове, а от Фандъкова? А районният кмет е с толкова малки правомощия, че не може да измоли и 100 евро подкуп за каквото и да било.
Та в свръх корумпирана София, в която Бойко и Фандъкова дерибействат от 10 години, в тази София, откриха корупция в единствения не-гербер.
Сигурно трябва да вярваме, че герберите са чисти като сълзици, те никога не крадат.
То същото е състоянието и в държавата. Всички министри са гербери, и 99% от кметовете на големите градове.
Но прокуратурата и полицията разследват само останалия 1% :)
А министър да разследват - ми как бе, щяхме ли да сме най-процъфтяващата държава в ЕС, ако имаше корупция :)

Добри Божилов
17-04-2018

1 коментар:

  1. Като си говорим за корупция, мога да предоставя материали за истинска корупция в Столична община, СО р-н Витоша, в НАГ Дирекция "Общински строителен контрол" и къде ли не още!!!

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...