Adsense-top

Подигравате ни се, че не сме отговорили! А искате ли атомна бомба в двора си? Искате ли да бях убил 20 милиона в Ню Йорк? Защото аз точно това НЕ направих...

"Подиграват ни се, че не сме отговорили. Русия е смешна, изложиха се.
Но искате ли атомна бомба в двора си? Искате ли да убия 20 милиона души в Ню Йорк.
Това ли искате? Кажете го! Защото аз точно това НЕ направих."
По този начин руският президент Владимир Путин коментира ситуацията около Сирия, след 2 дни мълчание. Това стана по време на среща в Кремъл с военни кореспонденти, част от които - макар и руснаци, споделяха общата покруса от липсата на отговор.
"Вярно е, че създадохме големи очаквания. Заплашихме с контраудар, дори доставихме оръжията там, и американските спътници ги заснеха. Разгърнахме флота и американските кораби бяха прихванати, и те го знаеха. 14 самолета бяха във въздуха, въоръжени с противокорабни ракети. И американците ги виждаха. Направихме всичко това ЗА ДА ПРЕДОТВРАТИМ УДАРА. Искахме със заплаха да върнем здравия разум у противника ни. Целта беше не са убиваме американците, а да ги накараме да стоят мирно. Но противникът ни очевидно е изгубил ума си. И натисна спусъка. Тези хора не са наред, да знаете..." - обясни Путин.
След това добави:
"Нямаше начин 2 кораба, от които стреляха, да удържат атака на нашите над 50 ракети "Калибр", плюс торпеда от 3 подводници. Можехме да ги довършим за минути. Но мислите ли, че щяхте тогава да сте по-доволни? Аз не мисля. Защото нямаше да съществувате. Ако Русия беше отговорила достойно, вие нямаше да сте живи, за да сте доволни, че сме "натрили носа на наглите американци". Вие и още 7 милиарда души щяхте да свършите. Защото хората, които натиснаха спусъка, въпреки нашите заплахи, те щяха да натиснат и другия спусък. Това преценихме с моите генерали, и решихме да замълчим. Знаехме, че е унизително за Русия, но бихме ли убили 7 милиарда души? Ние американци ли сме? Или бездушни англо-саксонци? Спасихме света, с цената на част от нашето достоинство".
След тези думи, в разговора се включи и началникът на генералния щаб. Той показа записи как американските кораби са прихванати и брой секунди до удара. Показа и най-добрите теоретични възможности на защитните им системи, и стана ясно, че няма как да отбият атака на десетки ракети. Показа прихващането и на 4-те британски изтребителя "Торнадо".
Впоследствие той потвърди думите, че 70% от ракетите "Томахоук" са свалени от силите на Башар Асад и показа няколко записа на подобни прихващания.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунижение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

Г.Н.

26 коментара:

 1. С ВЪЗХИЩЕНИЕ към ПРЕЗИДЕНТ ПУТИН!!!От живота към СМЪТТА е САМО миг, който трябва да се избягва через ЧОВЕШКИЯТ РАЗУМ....що се отнасе до военни действия!!! От смъртта връщане НЯМА!!! Дано го проумеят хората, които предизвикват нападенията на МИРНИТЕ Държави !!!!!!!!!!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Този коментар бе премахнат от автора.

   Изтриване
  2. И аз се възхищавам на Г-н Путин и екипа му за мъдростта и благоразумието им. Това не е самоунижение, а една проявена мъдрост в полза световния мир.

   Изтриване
 2. Миротворецът! Трибунал в Хага за гейевроатлантиците на САЩ, Англия и Франция заповядали бомбардировките над суверенна Сирия!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Другарко Михайлова,като вярна комунистка,последователка на недоразумението Дьревата Велислава,отявлена русофилитичка,като пишете за джендъри,гейевроатлантици,да ви питам.....!!Колко пъти сте била в Русия,но не в Москва и Питер?Знаете ли ,кой е Пашка Петель/потърсете в гуглето и после драскайте за еврогейове/?И като ви гледам,как се радвате,на невръстни дечица,облечени във военни дрешки,се уверявам че,сте много изкълчена и сбъркана!!Като всяка комунистка естествено.

   Изтриване
 3. човешки постъпи !,разумна позиция на Путин

  ОтговорИзтриване
 4. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване
 5. Този коментар бе премахнат от администратор на блога.

  ОтговорИзтриване
 6. Смел ,умен,миролюбив,отговорен!Умните ще го разберат!

  ОтговорИзтриване
 7. Боже колко русороби.

  ОтговорИзтриване
 8. Жалък изТръмпнал палячо!

  ОтговорИзтриване
 9. Дайте линк за да ги видим тези думи . Даже в руските сайтове ги няма . Измеслена история

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. ех недей така че ей са ще обидиш с истини поне 10тина русофил-а

   Изтриване
 10. Малко да ви светна по темата,всичко беше цирк, Русия има компромат за Тръмп, Тръмп го натиска сената, какво уцелиха с 105 рскети, нищо,3 гаража, днеска Путин достави строителна техника от Русия, почва да се строй в Сирия, както каза един британски генерал преди ден по SKY NEWS, Сирия е Руска на 100 %, малкия човек от кремъл в момента е много силен, в момемнта руските оръжия са номер 1

  ОтговорИзтриване
 11. Кога българите станаха фашисти,кога започнаха да защитават запада, кога забравиха какво направи Русия за нас? Браво на г-н Путин, много ще има да се надяват поне малко да приличат на него, но никога няма да го постигнат!

  ОтговорИзтриване
 12. ТОВА КОЕТО СТАВА ПРИЛИЧА МНОГО НА ПОРЕДНИЯ ТЕАТЪР НА ЕВРЕЙСКИЯ ГЕНИЙ,КОЙТО МНОГО ДОБРЕ ЗНАЕ ЧЕ САМО ЕДИНСТВОТО И БОРБАТА НА ПРОТИВОПОЛОЖНОСТИТЕ РАЗДВИЖВАТ МАШИНАТА НА ПРОФИТА.ТРЕТАТА СВЕТОВНА ВОЙНА ЗАПОЧВА КАКТО ВТОРАТА.НИКОЙ НЕ СЕ Е ЗАМИСЛЯЛ ОТКЪДЕ СЕ ВЗЕХА ТОЛКОВА ТАНКОВЕ В РУСИЯ ПРЕЗ 1944 !!! ЗА КАТЮШИТЕ И КАЛАШНИКОВ СЕ ЗНАЕ ДОСТАТЪЧНО.МАЛКО ХОРА ЗНАЯТ ЧЕ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ БЕШЕ ФИНАНСИРАНА ОТ СЕМЕЙСТВО РОТШИЛДОВИ,КАКТО И ГЕРМАНСКИЯ РАЙХ.МАКСИМАЛНИТЕ РАЗРУШЕНИЯ ИЗИСКВВАТ МАКСИМАЛНИ ЗАЕМИ ГАРАНТИРАЩИ МАКСИМАЛНИ ПЕЧАЛБИ.ЗАТОВА И ХИТЛЕР И СТАЛИН БЯХА ФИНАНСИРАНИ ЕДНОВРЕМЕННО ЗА ДА СЕ ИЗБИЯТ МАКСИМАЛНО БЕЛИ ХОРА,И ДА ИЗСТРЕЛЯТ ПАЗАРА НА ЗАЕМИТЕ В НЕБЕСАТА.ТОВА И НАПРАВИХА САМОИЗБИВАЙКИ СЕ.ДНЕС Е СЪЩОТО - ИЗВЕДНЪЖ БЕДНА РУСИЯ ИЗВАДИ ОРЪЖИЯ КОЙТО НАПРАВИХА НАТО БЕЗПОМОЩНИ.И ТЕЗИ ОРЪЖИЯ НЕ СЕ ИЗПОЛЗВАХА СЕГА,КОЕТО ОЗНА1АВА ЧЕ В РУСИЯ РУСНАЦИТЕ НЕ ОПРАВЛЯВАТ.ОТНОВО РОТШИЛДОВИ СИ ИГРАЯТ СЪС СВЕТА.ТЕ ГО ДЪРЖАТ В НАПРЕЖЕНИЕ ДА Е ЗАЕТ,ДА СЕ ДАВИ С БОЗАТА В МЕДИЙТЕ С КОЯТО ГО ЗАЛИВА,ТОЧНО КАТО ПРЕЗ РИМСКО - КРЪВ И ЗРЕЛИЩА ЗА НАРОДА,ЗА ДА Е СИЛНА ИМПЕРИЯТА !!!! ИМПЕРИЯТА НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД !!! ОСТАНА САМО ЕДНА НАДЕЖДА ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО - ИЗВЪНЗЕМНИТЕ !!! И ИСТИНСКИ СЕ НАДЯВАМ ДА ГИ ИМА,ДА СКЕНИРАТ НАЛАГАНЕТО НА ЕВРЕЙСКАТА ДОМИНАЦИЯ,И КОГАТО ЗАПОЧНАТ ДА ПРАЗНУВАТ ТОТАЛНОТО СИ ГОСПОДСТВО,ДА ГИ ЛИКВИДИРАТ ЗАВИНАГИ !!! АМИН !!!

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. И как ще почне третата световна,като на всички руски олигарси,включително и на Путин,децата и семействата са на запад!?Включително и парите.Айде по полека се възбуждайте.

   Изтриване
  2. Глупости, България дава огромен заем на Германия ���� след първата световна 1930!!! Дори плаща репарациите след Втората световна война защото Германия е разорена! Включително и парите вложени в Дойче банк по същото време, в момента със лихви ни дължат повече от 200 милиарда евро!...
   Това за непросветените...

   Изтриване
  3. Абсолютно. Те във Краснодар да пуснат бомба ще убият по-малко руснаци, отколкото в ако я засилят към Ню Йорк.

   Изтриване
 13. АКО НЯКОЙ МИ КАЖЕШЕ - ЧЕ СТЕ ТОЛКОВА ЕЛЕМЕНТАРНИ...ЩЯХ ДА ГО...

  ЕЙ ХОРА ЛИ СТЕ...
  МНОГО ЛЕСНО СЕ МАНИПУЛИРКЪТЕЕЕЕЕ

  К,ВИ БОМБИ....КОЙ ТОЧНО ПЕТ ЕВРУЦЕНТЪЪЪЪЪ????

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...