Adsense-top

Бойко се занимава с Еврото, докато бабите стоят на пенсии по 100 (евро)...

България за пореден път в тия плачевни 28 години, тръгва по пътеката да бори някакви бутафорни външнополитически успехи, вместо да оправи проблемите вътре.
Така и с Еврото. Насред държава, в която минималната пенсия е 100 евро, Бойко хукна да решава проблемите на банките с лихвите и на едрите индустриалци. И ще приемаме Еврото.
Моментът е тотално неподходящ и абсурден. И да оставим настрана това, че ще плащаме 18 милиарда евро гръцки дълг, то това сега да се занимаваме с Еврото е глупост.
Нека първо оправим доходите на хората. Нека пенсиите станат по 400-500 евро. Да, ще ги получават хората в лева (1000 лв.), но това ще е стойността им. Това очакват хората.
А не да се изтапаним насред Еврозоната и да грейни минималната ни заплата от 250 евро и минимална пенсия от 100 евро.
Абсолютно същата схема бе приложена при влизането ни в ЕС. Пак вместо да оправяме икономиката, пускахме бомбастични обещания как самото членство ще ни направи богати. И затворихме блокове, нарязахме ракети, пуснахме американски инвеститори... Накрая - все същата мизерия, хората се чудят какво да ядат, ама се водим "членове на ЕС"...
Това е българското управление - измисля бомбастики и глупости, превръща ги в приоритет, а хорицата долу се чудят защо престъпността по селата е неудържима и защото парното струва по-скъпо от цялата им пенсия...

Добри Божилов
28.04.2018

1 коментар:

  1. ТОВА Е ТОЧНО ТАКА ,ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА АТОМНИТЕ НИ БЛОКОВЕ ,КОИТО ТЪКМО БЯХА ОСНОВНО РЕМОНТИРАНИ ЗА СТОТИЦИ МИЛИОНИ СЪС ЛИЦЕНЗ ЗА 15 ИЛИ 20 ГОДИНИ НЕ СИ СПОМНЯМ ТОЧНО ,НО ЗНАМ ЧЕ ВСИЧКИ СЪСЕДНИ НАМ СТРАНИ КУПУВАХА ТОК ОТ БЪЛГАРИЯ !

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...