Adsense-top

Няма да стана "фоб", руската страна скоро ще разбере каква нелепица сътвори...

Няма да стана "русофоб", заради последните събития. Да, те са сериозна обида към мен, но емоционалната реакция не винаги е най-добрата в политиката.
Това коментира президентът Румен Радев, след известно мълчание и очакване как ще коментира неочакваната атака спрямо него от руските представители и демонстративната подкрепа за Бойко Борисов, която буквално го спаси от "ръба на пропастта". След това членовете на правителството добиха смелост, и дори решиха да оставят скандалната Теменужка на поста и. Продължава без промени и сделката за ЧЕЗ.
И Владимир Путин не е Господ, и той е човек, и допуска грешки. Не знам каква е причината да спаси правителството ни, което беше паднало, но доста бързо руската страна ще разбере колко безсмислено е това. Правителството е загубило обществена подкрепа. Българите няма да започнат да харесват Бойко Борисов, защото Путин го е потупал по-рамото. По-скоро ще харесват по-малко Путин. Така е - катранът може да замърси меда, но медът не може да прочисти катрана, коментира президентът.
Пред България има много възможности, част от тях са свързани с Русия. И друг път в миналото Русия е допускала грешки. В настоящия момент от наша страна нищо нередно не е направено. Сигурен съм, че като правим каквото трябва накрая и ще се случи каквото трябва, въпреки отклоненията по пътя...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...