Adsense-top

След срещата с Бойко, Гинка от уплашено пате, стана ястреб, цитиращ Антон Тодоров...

„Гинка до вчера трепереше като мислещ папур. Преди това се ослушваше като свиня в теменужки. А след сгляда с Бойко Борисов изведнъж стана уверена, жизнена и енергична.
Започна да говори твърдо, да плаши с адвокатите си, че ще съди всеки, който уронва авторитета на фирмите й, както и нейния личен - на "крайния купувач", както обича да се описва госпожата.
След срещата с ББ стратегическата Гинка стана още по-стратегическа.
Каза, че няма нищо против да отстъпи на държавата известен процент от покупката, така че и Горанов/Борисов като представители на държавата (или когото там представляват, особено Горанов) да станат един "краен купувач" - ако разрешат чехите обаче, защото все пак те са продавачите и засега са си харесали Гинка.
Така държавата веднъж продава (миналото десетилетие) електроразпределението ни на чужда държава, в наши дни чуждата държава решава да продаде бизнеса си на Гинка, а Гинка - с всичкия си авторитет и капацитет - решава да е ларж: щом иска държавата дял, нека се включи!
Гинка разрешава.
Новата стабилна и уверена в себе си Гинка също така повтаряше смело опорките на Антон Тодоров и докато я изслушваха в парламента, първо нападна Корнелия Нинова, питайки как така 28-годишната Корни приватизира "Техноимпекс", а тя, Гинка, на 42, да не може да си купи един ЧЕЗ?
Каква е причината за метаморфозата на Гинка?
Разбира се - високият експертен и чисто човешки потенциал на Бойко Борисов. След среща с него всеки става по-решителен, по-общителен и по-енергетичен.
Ако бяхме един Омир, дето рекъл на вдъхновението си - "Музо, възпей оня гибелен гняв на Ахила Пелеев", сега щяхме да запеем: "Гинке, възпей оня гибелен гняв на дебила Пе**еф"... Или когото там вижда в огледалото Ахила Пелеев.
Щото Бойко Борисов и Пеевски не са като Ахил и Агамемнон да се карат за плячката. А нашите герои са прагматици - ще си премерят лостовете (на влияние) и ще се разберат.” /вестник Сега/

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...