Adsense-top

Бойко се уплаши, пусна доктора... Не ще позволим ли ние на Бойко да се измъкне пак...?

 
Д-р Иван Димитров ще бъде пуснат от ареста с мярка подписка. Това решение обаче не било взето на база протестите, а на вътрешните убеждения на прокурора Георги Пенев.
Това стана ясно по време на извънредната пресконференция в прокуратурата. От обвинението заявиха, че д-р Димитров е застрелял Жоро Плъха в двора, а не в собственото си жилище, което изключва хипотезата за неизбежна отбрана, заяви окръжният прокурор Румен Попов.
Въпреки тези шикалкавения, очевидно е, че фактически Бойко Борисов се уплаши и реши да пусне доктора. Сега важният въпрос е ще позволи ли обществото на премиера да оцелее за пореден път. Или този път гневен протест ще го помете завинаги.
Не трябва да се забравя и, че властта си запази "резервен ход" все пак да отмъсти на доктора. Прокурорът изнесе скалъпени "факти", според които семейството на Димитров не е било в апартамента, а той гледал над 30 минути подготовката на кражбата, без да се обади в полицията. След като убил крадеца, Димитров се опитал да покрие следите си.
Всеки да си прави изводите сами за способностите на ГЕРБ да съчиняват истории и да се измъкват от собствените си абсурди. Според нас, пътят на Бойко е в една посока, но всичко зависи от народа...

ГН

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...