Adsense-top

ДОКОГА БАНДИТИ ЩЕ НИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ В ЕВРОПА?

Марешки се обединява с Льо Пен и Вилдерс за евроизборите.
Партия "Воля" ще си сътрудничи с групата "Европа на нациите и свободите" пишат от Дир.бг в Брюксел председателят й Веселин Марешки е обявил това.
Партията ще се стреми на изборите за Европейски парламент догодина да спечели 2 или 3 места, които ще бъдат част от "Европа на нациите и свободите". В момента в нея членуват 37 евродепутати от френския "Национален фронт" на Марин Льо Пен, холандската крайнодясна Партия на свободата на Герд Вилдерс, Партията на свободата на Австрия и италианската Северна Лига, съобщи БНТ. 
"Радвам се, че европейските патриоти припознаха нас като българската патриотична формация и предпочетоха сътрудничеството с нас. В Германия нашите партньори са вече втора политическа сила, в Австрия са в правителството, очакваме в Италия да победят. Много е вероятно на следващите европейски избори нашите партньори да бъдат от водещите в Европа", коментира самият Марешки.
Джейн Аткинсън - заместник-председател на групата "Европа на нациите и свободите" в Европейския парламент пък каза: 
"Ню Йорк Таймс" описа г-н Марешки като българския Тръмп, защото е бизнесмен. Той създава работни места, разбира бизнеса. Именно данъците, които бизнесът и хората плащат, определят какво ще правим - дали ще има пари за здравеопазване или образование. Много е освежаващо да имаме бизнесмени тук в Европарламента".
Имаме само един въпрос към Евродепутатите и крайно десните в Европа и най - вече в Холандия изобщо наясно ли са какъв човек е Марешки, колко неща прави всеки ден по заповед на Бойко Борисов, как финасира и как го финансират?
Дали някога са чували изобщо за миналото му и докаго БАНДИТИ с тъмно минало ще представляват България като политици в Европа, вместо да са в затвора?

Източник: Хак нюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...