Adsense-top

Варна въстава срещу Ердоган, Бойко готви тежка жандармерия, за да го пази от българите... Всички в подкрепа на бунта!

 
Грабвайте телата и тръгвайте към Варна на 26.03 за защита на България от Борисов и Ердоган.
Това призовават хиляди гневни българи. Властта е уплашена и е мобилизирала не само цялата жандармерия, но дори военни, за охраняват визитата на турския султан.
На срещата между Ердоган, Борисов и европейски лидери ще бъде договорено падането на визите за турски граждани в Европейския съюз и възможностите им за заселване във варненско, Добруджа и Кърджали.
Тези региони в България, Турция на Ердоган чувства,духовно близки и с османски корени.
Ердогановият слуга Борисов, подкупен от европейските безродни лидери ще направи престъпни за българския народ отстъпки на икономически активи. Такива са концесия на Турция в пристанище Варна и арендуване на добруджанска земя за производство на висококачествена пшеница за турския пазар, а турски кораби да ловят рибните ни ресурси.
Всички българи от Варна, Добруджа, Лудогорието и от цяла България, трябва да идем и да спрем с телата си турски диктатор Ердоган идващ да ни пороби първо икономически, а след това и физически, предадени от склонилия глава пред него Борисов.
На 26.03.2018, от 12 ч. на Площад "Независимост" във Варна, ще е новата Шипка - където трябва да съкрушим мракобесната османска власт на новия Антихрист Реджеп Тайип Ердоган!

Източник: Под Око

1 коментар:

  1. Най- големия парадокс------- Българските полицаи ангажирани с визитата ще трябва да са невъоръжени, а охраната на тоя читак състоящя се от 80 човека ще е въоръжена, че и със снайперисти даже. Боже, и това доживяхме. С това управление продажно, нищо хубаво не ни чака. ГЪЗОБЛИЗЦИ, ЛИЗАЧИ.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...