Adsense-top

Ако чиновник е допуснал "дупка", мястото му е в затвора... а не до дупката...

"200 000 души администрация ще стоят в дупките по пътищата, според заповедта от днес на Борисов, но аз питам - колко души ще стоят в затвора за корупцията при строителството на пътища, за откраднатите пари от некачествените ремонти и кой ще плати на хората счупените коли?"
Това заяви в Кирково лидерът на БСП Корнелия Нинова, съобщиха от пресцентъра на партията.
“В следващите месеци държавата ще е блокирана. Българи, през този период не се женете, не раждайте деца, не умирайте и през ум да не ви минава да правите бизнес. Няма кой да ви издаде и едно удостоверение. Администрацията няма да работи, полицаите няма да борят престъпността, а ще пазят дупките. На това му се вика административна реформа.  И не са метеорологичните условия причина за това - и в Швейцария вали сняг и грее слънце. Причината е една и нейното име е корупция”, категорична е Нинова.
След като днес се проведе изнесено заседание на Изпълнителното бюро на БСП в Кърджали, Нинова се срещна със симпатизанти в Кирково, където откри нов партиен клуб.
Припомняме, че днес премиерът свика спешно заседание на кабинета във връзка с дупките по пътищата и битовата престъпност.
Пред министрите Борисов заяви:
„Убеден съм, че имаме и сили, и мощности, стига да има воля и желание. Не само да регистрираме хорското нещастие. Защото, като си счупиш джантата и пукнеш гумата – да говорим за европейска интеграция, Европейски съюз, европейско председателство... Последното, което минава на хората през ума, е това. Двеста хиляди души администрация имаме. Ако трябва – всички ги изкарвате навън и докато не се поправи – стоят, алармират. И тогава ще видите как много по-бързо ще стане ремонтът“.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...