Adsense-top

Народът няма да хареса Бойко, защото Путин го потупа по рамото. По-скоро ще харесва по-малко руския президент...

Няма да стана "русофоб", заради последните събития. Да, те са сериозна обида към мен, но емоционалната реакция не винаги е най-добрата в политиката.
Това коментира президентът Румен Радев, след известно мълчание и очакване как ще коментира неочакваната атака спрямо него от руските представители и демонстративната подкрепа за Бойко Борисов, която буквално го спаси от "ръба на пропастта". След това членовете на правителството добиха смелост, и дори решиха да оставят скандалната Теменужка на поста и. Продължава без промени и сделката за ЧЕЗ.
И Владимир Путин не е Господ, и той е човек, и допуска грешки. Не знам каква е причината да спаси правителството ни, което беше паднало, но доста бързо руската страна ще разбере колко безсмислено е това. Правителството е загубило обществена подкрепа. Българите няма да започнат да харесват Бойко Борисов, защото Путин го е потупал по-рамото. По-скоро ще харесват по-малко Путин. Така е - катранът може да замърси меда, но медът не може да прочисти катрана, коментира президентът.
Пред България има много възможности, част от тях са свързани с Русия. И друг път в миналото Русия е допускала грешки. В настоящия момент от наша страна нищо нередно не е направено. Сигурен съм, че като правим каквото трябва накрая и ще се случи каквото трябва, въпреки отклоненията по пътя...

Г.Н.

1 коментар:

  1. Не разпространявайте фалшиви новини бе хора. Путин не потупал по рамото Борисов. Той много добре познава нашия премиер за съжаление.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...