Adsense-top

Семейство на болно дете от аутизъм събира пари за лечение

 
Тригодишният Калоян Казаков от Шумен се нуждае от лечение в чужбина, което семейството не може да си позволи. Момченцето страда от детски аутизъм и придружаващи го заболявания. Правени са няколко кампании, но нужната сума все още не е събрана.Майката на Коко – Наталия Казакова обясни пред Дарик, че клиниката, която ще се заеме с лечението му, дава 90% успеваемост при деца с аутизъм. ”Имаме оферта от Турция за вливане на стволови клетки. Лекарите дават 90% успеваемост при деца с аутизъм с тези вливки. Цената на една вливка е 8 000 долара. Според състоянието и подобрението на Коки ще се прецени още колко вливки ще трябват.
Помощ за малкия Коко
В проформата от Турция са включени цената на транспортирането ни от летището до клиниката и обратно, специализирани изследвания, престой в болничното заведение, тестове, лечението – присаждане на стволови клетки, медицински доклад, документация, лекарства, ако са необходими”, разказа майка му.
В момента Коки е на диета, приема добавки, предписани са му барокамери. Терапиите се правят във Варна, което налага ежедневни пътувания.

DMS на 17777 с текст KOKI
PayPal - help_koko@abv.bg
Дарителска банкова сметка :
IBAN:BG89PRCB92301049318117
BIC: PRCBBGSF
ПроКредит Банк
Калоян Пейчев Казаков

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...