Adsense-top

Измяна! Бойко ни набутва да плащаме милиарди на "репресирани евреи", за да остане на власт...

БОРИСОВ (и по-точно неговите манипулатори) ГОТВИ НОВО ПРЕДАТЕЛСТВО! С Истанбулската конвенция не успя. С гешефта "Гинка купува ЧЕЗ" е на път да се провали, ако е рекъл Бог!
Но с признаването на "български геноцид" над гръцки и юго евреи - които дори не са били български граждани! - може и да успее! Каже ли само една дума за някаква българска вина, веднага ще ни стоварят няколко милиарда долара репарации на наследниците на загинали из концлагерите.
Проектът за това е готов от 2001 г. Движи го една клика американски евреи начело със злокобния Стюарт Ейзенстат.
Преди 17 години започнаха кампания, която продължи 5-6 години, но в крайна сметка не успяха. И то не благодарение на българското общество, а благодарение на... група български евреи в Израел, които защитиха България, категорично, уверено, с ФАКТИ! И натискът се спихна. Много малко хора знаят това.
Ония в САЩ чакат вече 17 години някой гламав български властник да поддаде - или заради подкупа, или от природна тъпота!
Защото, драги Борисов, за геноцид се плащат репарации! В случай , че не знаете... Това е норма в международното право. Затова и Вие, действайки под чужда диктовка, признахте само "масово изтребление" на арменците (пропускайки разсеяно половин милион асирийци) в Османската империя. Борбата се водеше за термина, който може да се употреби.
Не геноцид, каквото е било, а само "масово изтребление". Защото ако е масово изтребление, съответната нация носи само морална отговорност.
Но ако е признат геноцид, Вашият "брат", масовият убиец Ердоган, трябва да плаща над $100 милиарда кръвнина, плюс заграбената от турците собственост (къщите, фабриките, дюкяните, земите и банковите авоари) на наследниците на милиони и половина арменци!

Магдалена Ташева, Фейсбук

1 коментар:

Кажете си мнението...