Adsense-top

Акад. Петър Иванов: Колко е опасно да си прост! Борисов не усеща как Ердоган го пързаля

КОЛКО Е ОПАСНО ДА СИ ПРОСТ!
Геостратегът Баце не може да се усети как Ердоган го пързаля, като го въвлича в играта за възстановяване на Османската империя.
Баце се мисли за много умен, което няма как да е така с оглед произхода, образованието и скромния му IQ.
Него винаги и навсякъде го лъжат и подвеждат, тупат го по плешивото теме, мерят му гърба, подиграват му се и т.н., пък той вижда всичко това като безмерна обич, уважение и възхищение.
Сега Баце се мисли за Месията на Балканите, гласи се да “оправи” и ЕС, че и Вселената.
На пожарникаря от с. Банкя даже не му иде на ума да се попита, аджеба защо турчинът иска срещата да е точно във Варна, а не в София, например? Той иска Варна, която заедно с Пловдив, Разград и Кърджали е включена в неговата карта на Османската империя. И това е послание: “Аз съм си у дома”.
Варна, с морското си пристанище, с ж.п. линията Русе-Варна, осигуряваща и речно пристанище на Дунава, открай време се е считала за вратата на Турция към Европа, и е мерак и стара севда на османлиите.
Баце не се ли пита защо има турски бойни кораби до Варна и защо Ердоган говори за турски войски на територията на сегашна България?
Големият въпрос е дали с Варна не започва нещо много страшно за България?
Колко е опасно да си прост!

Акад. Петър Иванов, Фейсбук

1 коментар:

  1. Как може,един тъп пожарникар,да си позволява това безобразие,а нашият Президент за какво е,Тогава Президента да търси помощ от Русия

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...