Adsense-top

Тереза заплаши Русия с ядрен удар... Путин: Укротете лудите, че ракетите наистина ще полетят накрая...

Британката премиерка Тереза Мей на питане в парламента заяви, че Великобритания е готова да ползва дори ядрено оръжие срещу Русия.
"Имаме значителен арсенал, какъв е смисълът му, ако врагът не се страхува, че ще го ползваш?" - каза Мей пред смаяните депутите.
Великобритания има 120 ядрени ракети, повечето от които са разположени на подводници, тип "Трайдънт". Никой не счита, че някога това оръжие ще влезе в употреба.
Разярена около педофилския скандал, който е покривала лично като вътрешен министър, полудялата английска лидерка започна да размахва атомни бомби пред Путин. Това е пълен абсурд, дори ако действително Русия бе виновна за случая "Скрипал". Отговорът е напълно несъразмерен.
Заплахата стигна и до руския президент Владимир Путин, по време на среща с избиратели, за да им благодари за изборната победа. Той бе попитан как ще коментира въпросните думи на Мей.
Путин каза: "Английският Парламент трябва да вземе мерки срещу лудите хора в правителството, защото ракетите наистина ще полетят накрая..."

Г.Н.

2 коментара:

  1. На тая трябва да и спрат дрога та!

    ОтговорИзтриване
  2. Тя е бездетна и след разкритията за изнасилвания над бели деца от азиатци до като е била вътрешен министър , а не е взела никакви мерки в защита на жертвите и сега действа по лозунга -След мен потоп !

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...