Adsense-top

Женска дружба, топли връзки! Цветелина Бориславова на плаж в Дубай с каката на Бойко!

 
Премиерът Бойко Борисов и Цветелина Бориславова отдавна не са двойка, но шармантната банкерка пази повече от топли връзки със семейството на лидера на ГЕРБ.
Шефката на „Българо-американска кредитна банка“ и сестрата на министър-председателя – д-р Красимира Иванова, са първи дружки и тази зима дори са се отдали на почивка „по женски“ в далечен и лъскав Дубай, похвали се пред колеги каката на Бойко, пише „Таблоид”.
Д-р Краси, както е известна сред невръстните си пациенти неонатоложката, твърдяла, че от години не се е чувствала толкова отпочинала и заредена с енергия, както след ваканцията с Цветелина.
„Тя е любимата ми компания, можем с часове да си говорим за живота, без да ни омръзне. Разхождахме се дълго, дълго по плажа, само двете“, разкавала д-р Иванова.
Сестрата и бившата половинка на премиера не пропускат възможност да прекарат време заедно, когато Бориславова е в България. У нас любими са им планинските преходи, които те също предприемат без мъже, които да развалят душевния им комфорт.
Банкерката винаги е била изключително щедра към д-р Краси. Преди 6 години лекарката се разболя тежко и ядрено-магнитният резонанс показа наличието на огромен доброкачествен тумор в мозъка.
Щом научила за тежката диагноза, Бориславова веднага се обадила на приятелката си и недвусмислено я посъветвала да потърси лечение в чужбина, като категорично заявила, че цената е без значение и тя е готова да я поеме до стотинка.
Иванова обаче демонстрира пълно доверие към нашенските си колеги и избра Военномедицинска академия за операцията.

Струма БГ, Таблоид

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...