Adsense-top

Англия измисли убит руски шпионин, за да замаже педoфuлскu скандал, стигащ до върховете...

Великобритания очевидно провежда контра-дезинформационна кампания, с цел да потули политическия мега скандал около десетелетните педофилски практики, стигащи дори до членове на парламента и правителството.
Руски агент, неактивен от 14 години, изведнъж бе убит с руски отровен газ, което позволи на премиера Тереза Мей да обвини Москва в намеса на нейна територия.
Схемата очевидно е съшита с бели конци. Въпросният шпионин е предаден на англичаните доброволно от Русия - в замяна на руски агент. След 14 години някой да са сеща за него е абсурдно. Реално ако би имало опасност, самият агент би се защитил. Това са подготвени хора.
Но човекът очевидно вече си е живеел живота и изобщо не се е замислил, че англичаните могат да го ползват като схема за отклоняване на вниманието.
Убийства с подобна пропагандна цел са това на Литвиненко, а също и на българския писател Георги Марков. Най-вероятно - очистени от англичаните, и после се заливат медиите с нападки срещу външен враг.
Припомняме, в Лондон кипи мега скандал с педофилски кръг, действал с чадър от властите с десетилетия. Възможните жертви стигат 9 хиляди. Педофилски услуги са ползвали и политици, а слухове вкарват дори депутати и министри.
Английското обществено мнение лесно се манипулира с темата за Путин. Факт е, че полираните британски мозъци лесно се лъжат с подобни глупости.
Но дългосрочно темата за извращенията няма да отпадне, и най-вероятно все пак ще помете цялото правителство...

Г.Н.

1 коментар:

Кажете си мнението...