Adsense-top

Каракачанов: Не мога да се меря със Светльо Витков по пиене на бира и по коремно възлизане, в казармата правех по три, а сега - половин

"Изказването на руския патриарх Кирил беше политическо. 
Който и да е духовник, не е редно да поставя своите домакини в подобна ситуация", каза в ефира на bTV министърът на отбраната
"Не мога да приемам предизвикателства, с които знам, че не мога да се справя". 
Това заяви военният министър Красимир Каракачанов пред БТВ. 
Повод за думите му стана корменото възлизане, което направи президентът Румен Радев пред военни в Пловдив. 
След това Светльо Витков записа как може да се превърта на квартален лост и призова Каракачанов да повтори упражнението. 
"Аз мога да направя половин коремно възлизане. Не съм във форма и затова няма да приема предизвикателството. както не бих приел предизвикателство от г-н Витков да се надпиваме в бирария, защото не мога да го бия там по същата причина", пошегува се лидерът на ВМРО.
Той си припомни, че като е бил в казармата старшината го е карал задължително да прави по три коремни възлизания. Тогава обаче бил във форма и се въртял на лоста. "Затова искаме да вкараме младите хора в казармата, за да заприличат на мъже и да влязат във форма", каза още Каракачанов.
"Изказването на руския патриарх Кирил беше политическо. Който и да е духовник, не е редно да поставя своите домакини в подобна ситуация. Русия има своите геополитически интереси на балканите. Години наред доста български политици на Трети март въртяха и сукаха. Народът не може да разбере от кого и как сме се освободили, което дразни", коментира вицепремиерът.
"Управляващата коалиция зависи от всички партньори. Ако една от формациите се оттегли, става политическа криза. Според мен спорът между Волен Сидеров и Валери Симеонов не е толкова съществен и няма да се стигне до разпад на коалицията", допълни съпредседателят на Обединените патриоти.

Източник: NBox.bg

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...