Adsense-top

Синът ни отиде за последен път на детска градина. Плака. Изгониха ме от България, а ще внасят работници от чужбина...

 
Днес синът ми, който е на 3 години тръгна за последно на ясла, в България. Другата седмица моите деца и жена ми, идват при мен в Русия. Жена ми, ми разказа как се е спирал при всяка тревичка, сам разбира, че вече няма да минава от там. Знае, че трябва да се сбогува със своите приятелчета в градината (Мони му е най-добрият приятел…).
 Знае, че идва на ново място...
 Неговият татко (аз) не съумя да намери работа в България, която да може да осигури живот на неговото семейство в страната му.
 За сметка на това в България започват да се внасят работници от чужбина (от къде?!). България не може да задържи своите собствени кадри но ще внася работници от чужбина?! За справка – аз съм ядрен физик с докторска степен – мен ме гонят от тази страна – моята родина (със заплатата от 500 лв. няма какво друго да е защото за 4 членно семейство са нужни поне 3200 лв. доход, чиста пара), гонят ме със семейството ми – с децата ми…, но България ще внася роби (извинете – работници), от чужбина, които ще работят и за по-малко…
Бойко Борисов
Иван Костов
Сергей Станишев
Царя…
И всички които бяха и са около тях…
Днес те изгониха моето семейство от моята родина и направиха от нея един бардак, в който Гинки, Минки и Цветелинки са способни да изкупуват и препродават стратегическия и човешки ресурс на страната.
А има такива които ги поддържат и ги харесват…
 Има такива които са на хранилката и лакомо ръфат от нашето месо… И техните заплати започват от 10 000+
Днес синът ми отиде да види своите приятелчета от детската градина за последен път…

Източник: Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...