Adsense-top

Със срещата си с Гинка, Борисов си направи харакири. Показа, че той стои зад сделката с ЧЕЗ

Със срещата си с Гинка Върбакова, Бойко Борисов си направи харакири. Показа, че той стои зад сделката с ЧЕЗ.
Това каза пред Фрог нюз бившият зам.-председател на ДПС Осман Октай.
През цялото време на скандала Борисов се държа като мутра.
Изпусна нервите си, след като започна да говори за „гадове” и да заплашва. 
Първо се направи, че нещо не е знаел. 
Как така един премиер ще е запознат отлично със съдбата на две лъвчета, а няма да е наясно кой и как ще вземе обект от национално значение?!
Вече няма човек на Земята, който да се хване на тази въдица. Чудно е как така еднолично Борисов решава, че държавата трябва да сложи ръка върху ЧЕЗ.
Все едно няма държавни институции, които да кажат как трябва да се постъпи. И в този случай се видя, че премиерът еднолично взима решения за съдбата на държавата и хората. Това е позорно. Убеден съм, че министър-председателят извика Гинка преди да отиде в парламента, за да парира всички въпроси към нея. Така осуети опита сделката да се осветли, както и да се проведе открит дебат. Задкулисието действа точно по този начин. С изказването си, че е получил документите от премиера на Чехия Андрей Бабиш, нашият вожд ни вкара в международен скандал. Той се оплете като пиле в калчища и всички последващи действия са опит да се измъкне сух от ситуацията.
Гинка не трябва да се разследва от службите. Гинка трябва да бъде охранявана. Животът й виси на косъм, защото тя се превърна в жив свидетел на мафията и задкулисието в България. Чудно ми е как Борисов ще действа, ако ЧЕЗ осъди България на предстоящото арбитражно дело. Това означава ли, че той ще извади 1 милиард лева, за да компенсира финансовите претенции на дружеството по арбитражното дело преди да тръгне на преговори за купуването на ЧЕЗ? Това не ви ли звучи абсурдно?!

Източник: Фрог нюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...