Adsense-top

Как на наш Ганьо му хрумна да изведе посланика "по телефона", и си повярва, че тази върховна идиотщина е "висша дипломация"...

 
Герберските медии се опитват отново да изкарат един абсолютно идиотски ход на глупака Борисов, като "висша дипломация". 
Всъщност, изтеглянето на посланик е далеч по-тежко наказание, отколкото е гонене на чужди дипломати. Изтегляне на посланици приложи Сърбия спрямо страните, които признаха Косово.
Така ние сме в челото на натовските ентусиасти в громенето на Русия. А Решетников и патриарха им са вече за "Златен Скункс".
Но да ви обясня и как точно е станало всичко, защото дори това не е направено планомерно. Извеждане на посланик се прави по специална процедура и от Външно министерство. В случая, министерството научава от медиите.
Вместо това е станало друго. Стоял е наш Ганьо в кабинета, умувал е, мислил е - доколкото му позволяват възможностите, и накрая му е "хрумнало" - ще се обади на посланика.
Обадил се е, поприказвали си, и накрая му е казал: "Абе я ела в София за едни консултации да направим". Сигурно си е мислел, че така е направил велик дипломатически ход - и вълкът сит, и агнето цяло. Няма да гони дипломати, но ще прати на англичаните писмо, че е привикал посланика. И всички са доволни.
Ама не се е замислил защо никой друг не изведе посланик от Русия, а единственият изведен беше посланикът на ЕС като цяло - т.е. една фигура, която е обща, и ничия.
Дори Украйна не изведе посланика си, въпреки че е най-западното и фашистко мекере в момента.
Пак наш Ганьо - първи натовец и русофоб.
Е, те това е станало - висша политика по романите на Алеко Константинов...

Г.Н.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...