Adsense-top

Канадски ад - иззети деца, гeйoве от 6 годишна възраст, kръвен данък от деца-хрuстияни... ОТТЕГЛЕТЕ ПОДПИСА ОТ ИСТAНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!

 
РАЗТЪРСВАЩО! НЕПРЕМЕННО ГО ПРОЧЕТЕТЕ!
Снощи си поговорихме на тема ИК и джендър идеология с една българка, която живее в Канада. Ще копирам част от диалога.
"Заради децата ни всяко усилие против джендъризма си струва! Тук в Канада, и църква, и институции, и семейства реагираха постфактум и сега плащат цената за това: или се примиряват(затварят очите) и отглеждат джендърчета, или им отнемат децата.Все още има борци за каузата, но обществото бързо ги категоризира като хомофоби или bigot(фанатици).Така че, България трябва да реагира сега, или никога няма да има шанса да опази децата си!
От 3 години в държавните училища тук в Канада, щата Онтарио, в който живеем се прилага програма за сексуално обучение от 6-годишна възраст с подробности за анатомията на мъжа и жената, точни термини, нагледни материали, книжки, графики, филмчета. Но, от тази 2017/2018 SOGI организация, която е клон на ЛГБТ влиза в училищата и извършва джендър образование на деца от 4г. нагоре. Това става с книжки за трети пол и много други полове, с песничка за дъгата, с филмчета и всякаква пропаганда на джендър идеологията.
Ако до преди 2 години несъгласните с тази сексуална програма родители можеха да взимат децата си от тези часове, сега вече дори не им казват, че лесбийките и гейовете от SOGI идват да говорят на децата им неща, които те не одобряват. Така учителите и държавата имат по-големи права върху децата!
Септември 2017 приеха законите bill 89 и bill C 16 (можете да проверите в Google), които са меко казано чудовищни и с които целят разрушаване на семейството. като токова, отнемане на деца от родители християни, забележете!, и настаняване на отнетите деца в гей семейства, ако стане явно че родителите са против тяхното дете да си смени пола, да бъде подложено на хормонална терапия или само защото са против джендър теорията!
Ние спряхме миналата година от училище нашия син(беше на 4 г.) заради този програма и го обучаваме у дома.
Всичко се случва със застрашаващо бързи темпове, заради президентката на щата Онтарио Катлийн Уин (https://en.wikipedia.org/wiki/Premier_of_Ontario), която е лeсбийка, но такива са много тук и ЛГБТ е във вихъра на безумствата си! Изчетох толкова много по темата в последните 3 години, че вече ми се гади и си чувствам омерзена, но искрено се моля и вярвам, че България може да спре, с единни усилия тази лудост!"
Потресена съм!!!
А децата Ви как приемат всичко това? Влияе ли им?"
"Децата не разбират това като лошо нещо, защото им го поднасят много любезно, но не ги учат да различават доброто от злото. Тези понятия са изтрити от употреба освен в църквата. Масово промиват мозъците им!
А родителите им държат твърде заети с работа(по 2 или 3), защото парите не стигат и от стрес и умора по-малко обръщат внимание на децата си. Има и родители, които дори не знаят за тази програми! Познавам много такива! Българите са завидно информирани сравнение с тези 144 националности, което живеят в Канада! Възхитена съм от информираността на българите относно ИК и джендър идеологията и реакцията на случващото около това и се гордея с България!!!
"Да, това което казвате за това, как се поднася материята пред децата е повече от ясно, че ще е така.
Има едно правило: Това, което е интересно на децата, те го смятат за важно и обратното - това, което не е интересно, за тях е маловажно.
Аз много добре знам, какво огромно значение има средата (семейство, училище и социална среда) върху изграждането на детето от емоционална, психологическа и социална гледна точка. С ИК се атакуват и трите! Още от първия прочит на ИК, в мен се надигна огромна вълна от възмущение, заради това, което се готвят да направят. Възмущението ми прерасна в гняв, ден след ден, колкото повече факти научавах за проблемите, които имат децата и родителите им в другите страни. Просто побеснявах, като слушах наши политици и псевдо експерти, как се стремят да ни убеждават, че това са измислени страхове, че не сме били компетентни да даваме мнение, че не сме доразбрали ИК, че ИК се отнасял само за насилието над деца и жени,....
А думата "майка" и "бременна жена" не присъства нито един път в тази ИК, за разлика от хората с различна джендър идентификация!!?!?
Нима тези две (условно наречени) категории жени, не се нуждаят от защита?!?!?
Имам много, много против този текст, наречен ИК, който за
мен, не е нищо повече от един мръсен парцал, от който трябва час по-скоро да се отървем.
Проблемът е, че gender identity, е заложена вече в много документи на ООН, СЗО, дори UNICEF.
Това е гигантска измама, която се е разрастнала до катастрофални размери! Това е като зараза, която трудно би могла да бъде спряна!
Но, това значи, че трябва да сме още по-твърди, упорити и настоятелни, за да отстояваме правата си! Всички заедно!
Има една много хубава мисъл, която приблизително звучи така: Децата са като бял лист хартия. Каквото изпишем сега върху тях, това ще е бъдещето на обществото."
Приятели,
всичко по-горе е споделено от Росица Митева, приятел във ФБ, от неин разговор с българка, живееща в Онтарио.
Публикувам го в моя профил по обясними причини!

ОТТЕГЛЕТЕ ПОДПИСА ПОД ИСТАНБУЛСКАТА КОНВЕНЦИЯ!!!

7 коментара:

 1. Не са глупости. Ето новина иот Дойче Веле за протестиращи немски родители. Лозунгите им са "Спрете джендър обучението", "Училищата пресират децата да се превърнат в гейове", "Училищата искат да приключат с брака"
  http://www.dw.com/en/wave-of-protests-against-sex-education-reform-in-germany/a-36413964

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Г-жо Николова моля Ви не се вързвайте на лъжливи статии. Тази статия я няма на нито един от другите езици в същия този сайт dw.com. Само на английски я има, и то ако я потърсите с търсачката в сайта няма да я намерите. Аз живея в Германия и не съм чула да има такива протести, нито през 2016, нито през 2017 година. Освен това работя в образователната система в Германия. Няма никакво джендър образование в училищата или детските градини. Поне не на практика. Може някъде на хартия да пише, че трябва да има, но няма.

   Изтриване
 2. На моя позната дъщеря й е в Канада. На два пъти са се спасявали да не им отнемат детето, защото, бидейки християни, не са били съгласни с определени неща.

  ОтговорИзтриване
 3. ами махнете се от канада. Само това мога да ви кажа. аз поне се махнах!

  ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...