Adsense-top

МИ6: Ако в UK народът пропусне 4 хранения, ще се превърне в стадо от мародери, орки и прасета, и ще настане анархия...

Съвременният живот много зависи от електричеството, затова диверсията против енергийната система на страната ще доведе до срив в снабдяването с вода, гориво, транспорт и комуникации.
Експерти по сигурността заявиха, че ако излезе от строя британската енергийна система, градовете в страната могат да се превърнат в необитаеми за няколко дни. 
Ако населението им пропусне четири хранения, в страната ще избухне анархия, пише „Дейли Телеграф“. 
Съвременният живот зависи от електричеството, затова ако то продължително време отсъства, ще предизвика липсата на вода и гориво, крах на банковата система, прекратяване на движението на транспорта и изключване на линиите за свръзка. 
Това ще върне страната в каменния век, отбелязва вестникът.
Тази мрачна картина се появи няколко седмици, след като британският министър на отбраната заяви, че Русия шпионира енергийната инфраструктура на Британия и може да предизвика „хиляди и хиляди“ смъртни случаи, като отреже за страната източниците на енергоснабдяване. 
Изследвания на службите за сигурност (известни също като МИ5 и МИ6) във Великобритания показват, че ако хората пропуснат четири хранения, страната ще се потопи в анархия заради мародерство. Когато хората изядат всичките си запаси от хладилниците, общественият ред ще бъде нарушен, смятат експерти. 

Издателство “Распер”

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...