Adsense-top

СКАНДАЛНО! Двама роми нападат и ограбват младеж в Пловдив - полицията реагира на 40 минута

СКАНДАЛНО! Двама роми нападат и ограбват младеж в Пловдив - полицията реагира на 40 минута
Ето какво ни написа пострадалият, като ни помоли да го разгласим, за да се знае от всички. Публикуваме без редакторска намеса. Инцидента се случва в ранната утрин на 9.03.
"Снощи около 03:50 часа бях нападнат от двама маскирани мъже на около 30,35 години(цигани).Това се случи в гр.Пловдив на улица Велико Търново 55А,намира се в близост до центъра.Аз се прибирах от дискотека към нас когато по едно време усетих удар в дясната част на тялото ми отзад, опитах се да се измъкна, но след като ми взеха якето реших да се спра.
Казах да изчакат и че имам само 15 лева в мен в дънките и че се връщам от дискотека, но в якето са документите ми.
Пуснаха якето на земята и аз не знам защо, а аз им хвърлих 15 лева, които бяха в джоба на дънките ми. След това някак си успях да си взема якето от земята и избягах до нас. Аз живея на друга улица в Пловдив близо до мястото на нападението. Тя е много близо до инцидента. Бях много уплашен и се обадих на моя съквартирант да слезе долу и да ги търсим тези цигани. През това време се обадих на 112 и в продължение на 40 минути чакахме ораганите на реда"
Факта, че удара или по точно побоя в гръб с цел грабеж се извършва в Пловдив от цигани, което е съобщено на тел.112 и то само няколко дена след протестите в защита на д-р Димитров и полицията реагира на 40 минута ни кара да си зададем само един въпрос, всички онези от прокуратурата, които твърдяха, че доктора трябвало да звъни и да чака, сега какво биха казали по случая?
За случая знаем още от вчера сутринта, но изчакахме да видим дали ще бъде отразен в полицейската сводка за деня. Не е отразен. Сега очакваме да разберем - Защо не е? И докога някои хора вместо да ни защитават от бандитите, ще прикриват престъпленията им.

Източник: ХакНюз

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Кажете си мнението...