Adsense-top

Чутовен срам и невежество! Ивет Добромирова плюе срещу руския патриарх навръх 3 март, без да знае биографията му…

Станалата нарицателна за “умна и красива протестърка” – Ивет Добромирова, днес е постнала нещо доста скандално и тъпо срещу руския Патриарх Кирил. В текста си е написала, че той е “попа полковник от държавна сигурност на СССР.”
Иветката, ако си беше направила труда да прочете биографията на Негово светейшество Московски и на цяла Русия патриарх Кирил, дори и тя щеше да разбере какъв човек е той и каква семейна история има.
Дядо му и баща му са свещеници. И двамата са гонени от сталинския и тоталитарен режим.
Дядото е бил в съветския ГУЛАГ, Колима. Десетки пъти е изселван със семейството си и преследван заради вярата си.
Целият му живот е минал в борба срещу разрушаване от комунистите на православните храмове.
Баща му също е интерниран много пъти заради свещеническата си дейност и вяра. И брат му и сестра му са семинаристи.
Има един много интересен и показателен факт, доказващ от какво семейство произхожда патриарх Кирил. Той не е бил дори ПИОНЕРЧЕ.
Заради потеклото си той не е приет в пионерската организация. Нещо почти немислимо при тогавашния войнстващ комунизъм.
За другите достойнства на Негово светейшество, Иветката да вземе да прочете преди да пише тъпи и неграмотни постове във фейсбук.

Източник: ПИК

2 коментара:

  1. Ивета и такива, като Ивета са наречени в последните години от народа - "кухи лейки".Те са рожба на либералния модел "консуматорство" - неограничено,с кредитна карта, със заем от банка, с лишаване от личен живот, семейство, деца, Родина.По същия начин, по който обричат живота си на консуматорство, а опустошават душите си, така и консумират глупостите на Иво Инджев, Ал.Йорданов и хиляди знайни и незнайни НПО-та, подкопаващи устоите на България и нейния народ.Това са вредни хора, които заради лъскавините в живота си,пропускат същността си–на човеци и принадлежността си към общността, тази БЪЛГАРСКАТА! ПРОСТО КУХИ ЛЕЙКИ, КОЙ ЛИ ИМ ОБРЪЩА ВНИМАНИЕ.

    ОтговорИзтриване
  2. Тя прави бизнес...А има кой да и плаща за такива подривни дейности.Все пак...Война е и Врагът търси начини да ни убива...

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...