Adsense-top

Потресена майка споделя: кои „българи“ са писали учебника на дъщеря ми за 3 клас, та изкарват турското робство като купон?!

Учебникът на дъщеря ми в трети клас!
„Българите можели да изповядват вярата си, общували с турците по кафенетата, пеели песни и споделяли танци по време на османското робство.“
Голям купон е било! Що за учебник е това? Какви „българи“ са го писали? Не са ли чели Вазов, не носят ли още синила от бича и следи от теглото. Не помнят ли БОТЕВ, забравиха ли ЛЕВСКИ?
Аз не съм расист и не мразя турци, цигани, мюсюлмани. Деля хората на добри и лоши, а вие драскачи сте много лоши. Но няма да претопите паметта ми, няма да повлияете на съзнанието на децата ми, на внуците и правнуците ми. Защото ще помнят Батак, ще рецитират до гроб Ботев и Вазов и ще знаят всичко за еничарите!
Аз съм горда българка, помня историята си, гордея се с подвизите ни и съжалявам за грешките ни, но не променям миналото. А вие драскачи, продажници моля направете ни услуга и напуснете тази прекрасна България! Тя няма нужда от вас!
Нели Трендафилова

Източник: Bnews.bg

1 коментар:

  1. САМО ПОМИЯР СОРОСОИД И МЕКЕРЕ НА ДОСТ И ЕРДОГАН МОЖЕ ДА СЪТВОРИ ПОДОБНА ИЗМИШЛЬОТИНА. КУПОН! ХАЙДЕ, ДЕ! ОТ ВРЕМЕТО НА ТОЗИ КУПОН СМЕ ПРИХВАНАЛИ И ИЗРАЗА "АЙ СИКТИР", ПЪК И ДРУГИ ПОДОБНИ.

    ОтговорИзтриване

Кажете си мнението...